Топ промоции Ямбол

Специално за теб

Топ магазини

Ямбол

Ямбол city photo

Ямбол: Туризъм, шопинг и много повече!

Ямбол е град в Югоизточна България. Той е административен център на област Ямбол, както и център и единствено населено място на община Ямбол. Според последното преброяване на НСИ към 31.12.2015 г. населението на града е 70 224 души.

 

За района са характерни сравнително меката зима – средномесечните януарски температури са 0,2 °С, и топлото лято, със средномесечна температура за юли 23,2 °С. 

 

Община Ямбол има условия за развитие на туризъм, което се обуславя от редица благоприятни предпоставки. Водещите сред тях са богатото културно-историческо наследство, туристически обекти като Безистена, Ески джамия, Църква "Свети Георги" с уникалния иконостас, Исторически музей, Художествена галерия, Етнографския комплекс, международни фестивали, изложение, близостта до местни исторически забележителности и до морските курорти.

 

Ямбол: Шопинг упътване

В Ямбол има няколко големи търговски центрове - City Center Yambol, China Mall, Bella Bulgaria, където може да немрите различни продукти като дрехи, стоки за дома и други.

 

В Ямбол могат да се намерят и някой големи вериги супермаркети и хипермаркети като например Kaufland, Lidl, Technopolis, Praktiker, Мебели Виденов и много други.

 

Освен това от 2018г. веригата супермаркети Т MARKET отвори свой магазин в Ямбол. Новият супермаркет се намира на улица „Търговска“ 85 и е с площ от 750 квадратни метра. По същата улица „Търговска“ може да се разходите и да се насладите на приятен ден и шопинг.

Тiendeo в твоя град

Виж каталози, седмични обяви и оферти от магазини в други градове

TIENDEO INTERNATIONAL

Тiendeo използва бисквитки, за да предлага своите услуги, персонализира реклами и анализира трафика. Можете да промените контролите си за поверителност в настройките по всяко време .