Top Оферти в София

Флаери и най-добри оферти в София

Лого на Икеа
Лого на Хиполенд
Лого на H&M
Лого на ВАЛИ Компютърс
Лого на Технополис
Лого на Темакс
Лого на КАМ МАРКЕТ
Лого на Метро
Лого на Баня Стил
Лого на Дормео
Лого на Еником М
Лого на Практис

Tiendeo в твоя град

Виж още градове

Какви оферти мога да намеря в София?

София city photo

София: Туризъм, шопинг и много повече!

София е столицата и най-големият град в България. Тя е с население от почти 1,5 милион души,  с надморска височина около 550 метра и площ от 1,311 кв. Км. София е основен административен, индустриален, транспортен, културен и университетски център на страната, като в нея е съсредоточено 1/6 от промишленото производство на България. От 2011г столицата бележи все повече ръст в туризма като чуждестранните посетители се увеличават с всяка година. София има умереноконтинентален климат със средна годишна температура от 10,6 °C.

 

За да се обиколят всички забележителности на София, трябва да си отделите доста свободно време и това със сигурност не може да стане наведнъж. Градът е културен център на България и тук има много музеи, галерии и театри. Друго любимо място на жителите на столицата и ключова точка за срещи е Националният дворец на културата (НДК). Парковете заемат значителна част от площта на София. Борисовата градина и паркът около Паметника на съветската армия са в центъра на града. Природен парк „Витоша” е предпочитано място за отдих и туризъм, поради непосредствената си близост до София

 

Като модерна столица София не изостава от съвременните тенденции. Няколко големи търговски центъра, тип мол, отвориха врати и посрещат жадните потребители на луксозни стоки. Със сигурност София е една от столиците, които си заслужава да посетите.

 

София: Шопинг упътване

В София можете да откриете както големи молове и търговски центрове, така и много малки бутикови магазинчета, не само в центъра, но навсякъде из града. Основната зона за шопинг в София е централната част по булевард Витоша, улиците Граф Игнатиев и Раковски.  По булевард Витоша можете да откриете много бутикови магазини, които предлагат световно известни марки като H&M, Zara, Benetton и много други.

 

Ако времето не позволява приятна разходка из центъра, или пък бихте искали да съчетаете шопинг с кино, можете да посетите някои от моловете в София. Mаll of Sofia  предлага над 130 магазина, в които можете да откриете най-различни стоки (H&M, Benetton, Billa, DM и много други). Намира се на бул. „Стамболийски“ № 101. В Сердика Център можете да намерите 210 магазина, сред които Zara, New Yorker, H&M, които предлагат както български, така и международни марки дрехи,обувки,спортни стоки и др. Сердика Център се намира на бул. "Ситняково". The Mall разполага със 185 водещи търговски марки и магазини, сред които Bershka, H&M, Massimo Dutti, Mango, Guess и други. Намира се на бул. „Цариградско шосе“ и в близост до летище София. Paradise Center е най-новият мол в София, който е с изключителен дизайн. Под неговия покрив са събрани много търговски марки и магазини, като Zara, H&M, Benetton, New Yorker, Massimo Dutti, Stradivarius и другиCity Center Sofia (CCS) или отскоро известен като Park Center е сравнително по-малък мол, в който има около 100 магазина, супермаркет и ресторанти. SKY City мол се намира в квартал Гео Милев и е също по-малък мол. В него има над 120 магазина, голям развлекателен център с боулинг и различни игри, пицария, кафенета и голям супермаркет.

Tiendeo international