Топ промоции в Плевен

Специално за теб

Топ магазини

Популярни продукти

Молове в Плевен Виж още

Плевен

Плевен: Туризъм, шопинг и много повече!

Плевен е град в Северна България, който има корени в дълбоката древност и практически непрекъснато хилядолетно развитие. Днес Плевен е административен център на едноименните община Плевен, област Плевен и е най-голямото икономическо ядро на Северозападен икономически район. В края на 2016 г. градът има население от 98 467 души и е седмият по население в България и третият по големина в Северна България, след Варна и Русе. Град Плевен е разположен на 150 м над морското равнище в централната част на Дунавската равнина.

И до днес Плевен е запазил културно-историческото си наследство. Особено интересни са регионалният исторически музей, Плевенската панорама, която представя петмесечните битки по време на Освободителната война (1877 – 1878), и много други. В Градската градина има много паметници и фонтани.

Плевен: Шопинг упътване

По търговската улица „Васил Левски“ има магазини за дрехи, обувки, чанти, аксесоари, парфюмерия и козметика. А такива магазини на едно място, както и за всякакви други стоки, ще намерите в Централ Мол Плевен и Панорама Мол. Централ Мол Плевен се намира в центъра на града на площад „Свобода“ и има голямо разнообразие от търговски обекти. Там може да откриете веригата супермаркети Billa. Панорама Мол пък е първият съвременен търговски център в Плевен, който отворя врати през 2014г. В него могат да се намерят известни марки като Deichmann, H&M, dm и други. Панорама Мол разполага с някои ключови предимства, сред които се откроява неговата централна локация – пл. "Миндиликов" в град Плевен. Търговският център е на пешеходно разстояние от главната търговска улица и центъра на града. 

Тиендео в твоя град

Виж каталози, седмични обяви и оферти от магазини в други градове

TIENDEO INTERNATIONAL

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Ние постоянно подобряваме Tiendeo благодарение на използването на бисквитки. Като продължите да разглеждате, Вие приемате тяхното използване. Покажи детайли