Top Оферти в Добрич

Флаери и най-добри оферти в Добрич

Лидл
Кауфланд
Billa
Техномаркет
Хиполенд
Практикер
Аптека Марешки
Лили
Технополис

Tiendeo в твоя град

Виж още градове

Добрич city photo

Добрич: Туризъм, шопинг и много повече!

Добрич е град в Североизточна България, административен и стопански център на област Добрич и община Добрич. Той е разположен в южната част на географския район Добруджа, на 34 km от Балчик и на 45 km от Варна. Населението на града към 31.12.2017 г. е 84 502 жители (девето място в страната).

 

Климатичните условия тук се доближават до условията на източноевропейския климат, чийто най-съществени черти са малките валежи за относително студената за съответната географска ширина зима / средната зимна температура е с 2 – 3 °С по-ниска от отговарящата на географската ширина/ и горещо лято, през което падат максималните за годината валежи.

 

Община град Добрич има условия за развитие на туризъм, което се обуславя от редица благоприятни предпоставки. Водещите сред тях са богатото културно-историческо наследство, туристически обекти като „Стария Добрич“, Художествена галерия, Център за защита на природата и животните, международни фестивали, панаир, близостта до морските курорти.

 

Докато сте в Добрич можете да се насладите на множеството ресторанти, кафенета и барове на открито, но обърнете внимание и на Историческия музей с неговите 163 000 експоната, на Етнографската къща, обявена за архитектурен и културен паметник, на църквата „Св. Георги” с нейните богати иконостаси. 

Добрич: Шопинг упътване

Сентрал Мол Добрич е голям търговски център в град Добрич. Сградата, е реконструирана, за да отговаря на всички европейски изисквания и стандарти. На 7 930 кв. м. търговска площ са разположени 63 магазина от 10 кв.м. до 494 кв.м., бутици, магазини за дрехи, супермаркет, бар, зона за хранене и детски кът - всичко под един покрив! Там можете да намерите известни марки като Billa, New Yorker, Deichmann, dm и много други.

 

В Добрич можете да откриете и голями вериги супермаркети като Billa, Kaufland, Lidl и много други.

Tiendeo international