Топ промоции Пазарджик

Специално за теб

Топ магазини

Пазарджик

Пазарджик city photo

Пазарджик: Туризъм, шопинг и много повече!

Пазарджик е областен град в Южна България, административен център на община Пазарджик и на област Пазарджик. Намира се на 37 km западно от Пловдив и на 112 km югоизточно от София. Лежи на двата бряга на река Марица в западната част на Горнотракийската низина и е вторият най-важен културен и административен център в Южна Централна България. Последното преброяван от 2015 г. оценява населението на града на 69 384 жители.

 

Времето в Пазарджик се характеризира се с топло и почти сухо лято и влажна и умерено студена зима.

 

Скромният град Пазарджик, разположен на бреговете на Марица успява да поднесе много изненади на своите гости. Туристите идват с мисълта предимно за развлечения и почивка, но не си тръгват преди да разгледат забележителностите. Интересни места за посещения от туристите в Пазарджик са църквата „Св. Богородица“ и историческия музей.

 

В Пазарджик не може да се скучае и това разбират всички посетители на града още в момента на пристигането си. Много хора не се впечатляват от музеи и исторически забележителности. Те се впускат в обиколка по магазините, привлечени от многобройните възможности за шопинг – от малките, скромни магазинчета, до моловете и след това до пазара. Нощният живот в града предлага много изкушения, затова през деня уморените туристи предпочитат да релаксират в СПА центровете или да се включват в организирани обиколки на града. 

 

Пазарджик: Шопинг упътване

В града има филиали на множество търговските вериги: за спортни стоки – Адидас, Булдозер, Моника Спорт. за техника –  strong>Технополис, Техномаркет, Зора. за хранителни стоки – „Кауфланд“, „Билла“, „Лидъл“, „Тарита“, „Идея“. за детски стоки – Хиполенд. за мебели – IKEA. за строителни материали – Синхро, Успех.

 

В центъра на града е изграден търговско-развлекателен комплекс Сентрал Мол (бивш ГУМ), а в индустриалната зона са разположени множество складове за търговия на едро.

Тiendeo в твоя град

Виж каталози, седмични обяви и оферти от магазини в други градове

TIENDEO INTERNATIONAL

Тiendeo използва бисквитки, за да предлага своите услуги, персонализира реклами и анализира трафика. Можете да промените контролите си за поверителност в настройките по всяко време .