Top Оферти в Русе

Флаери и най-добри оферти в Русе

Лидл
Кауфланд
Метро
Billa
Техномаркет
Практис
Хиполенд
Практикер
Аптека Марешки
Лили
Технополис

Tiendeo в твоя град

Виж още градове

Русе city photo

Русе: Туризъм, шопинг и много повече!

Русе е най-големият български град по поречието на река Дунав. Разположен е на североизточната граница на страната с Румъния. Градът е административен център на община Русе и област Русе, както и икономически, транспортен, културен и образователен център от регионално и национално значение. Населението на Русе е около 145 765 души, което го превръща в петия по големина град в България. Отстоящ на 310 km от София и на 75 km от румънската столица Букурещ, градът е потенциален стратегически интермодален и логистичен център на страната и на Югоизточна Европа, като се има предвид географското му положение, утвърдената му роля на важен промишлен център, както и наличието на първия в страната пътен и железопътен мост над река Дунав – Дунав мост. Реката приобщава града и към европейския транспортен коридор № 7, създавайки условия за търговско и круизно речно плаване.

 

Русе е един от градовете в България, които привличат едновременно както с великолепната си архитектура, така и с богатото си историческо минало

 

Често наричан „Малката Виена“, Русе спечели почетна награда за най-красив град в България през 2009 г.

 

Русе: Шопинг упътване

Mall Rousse (Мол Русе) е най-големият търговски център в града и региона. Комплексът е предпочитано място от русенци и туристи за прекарване на свободното време. Молът е един микс от магазини и развлечения, насочен основно към модата, като в този сектор се предлагат различни тeнденции и марки (dm, H&M, Pandora, New Yorker, Vivacom, A1 и други).

 

Разположен на улица "Александровска" 26 и улица "Олимпи Панов" 7, в непосредствена близост до централния площад "Свобода", Royal City Center се намира на безспорно най-атрактивното място в Русе. Удобните транспортни връзки, както и наличието на собствен паркинг, го правят лесно достъпен за всички граждани и гости на града. В МАГАЗИНИ ЗОРА може да намерите голямо разнообразие от домакински електроуреди. В Русе също така може да намерите и представител на веригата хипермаркети за бяла и черна техника - ТЕХНОПОЛИС БЪЛГАРИЯ.

Tiendeo international