Top Оферти в Варна

Флаери и най-добри оферти в Варна

Лидл
Кауфланд
Т Маркет
Метро
Billa
Техномаркет
Хиполенд
Практикер
Аптека Марешки
Икеа
Лили
Технополис

Tiendeo в твоя град

Виж още градове

Варна city photo

Варна: Туризъм, шопинг и много повече!

Град Варна се намира в Североизточна България, на брега на Черно море. Варна е третият по големина град в България и най-големият по Българското Черноморие с население около 330 000 души. Заради историята и икономическото и културното му значение често го наричат „Морската столица на България”. Средната януарска температура във Варна е +1.7 °С, средната юлска +22.8 °С, средногодишната +12.2 °С., което го прави много подходящ за морски ваканционен туризъм в топлите месеци на годината.

 

Варна е водещ център за изкуства и култури, особено през лятото. Градът е домакин на редица интересни местни и международни събития и инициативи като филмови, фолклорни, театрални и музикални фестивали, нощи на музеите и сценичните изкуства и много други.

 

Във Варна и региона може да се отдадете на най-различни активности и забавления – шопинг, дегустации на местни кулинарни изкушения и винени вкусове, посещения на музеи и галерии, екотуризъм, сафари, конна езда, картинг, ветроходство и уиндсърфинг, каране на кънки, шоу с делфини, както и с екстремни преживявания за вдигане на адреналина.

 

Социалният живот се върти в радиус от два километра около входа на градската Морска градина. Наблизо са и Делфинариумът, Обсерваторията и Детският кът, в който има повече от 30 вида атракции за веселата ваканция на семействата с деца.

 

В града са и най-големите за региона молове и търговски центрове, които предлагат изгодни оферти през цялата година.

 

Варна: Шопинг упътване

Във Варна със сигурност може да намерите най-добрите подаръци за вашето семейство, приятели и за самите вас.

 

Grand Mall Varna е най-големият търговски център в града. Тук може да прекарате цял ден в обикаляне на над 200 магазина на известни марки като H&M, Zara, Massimo Dutti, Deichmann и други. Има и разнообразни предложенията за хапване и забавления. Mall Varna е друго известно място за пазаруване в града с неговия богат избор от магазини на местни и международни марки, на най-актуалните технологични джаджи, атракции и развлечения, подходящи за всяка възраст. Metro във Варна е един от над 750-те магазина на Metro Cash & Carry – един от лидерите в търговията на едро в Европа, Азия и Северна Америка. Това е класически вариант да напазарувате всичко на едно място. Във Варна има и магазини на немската верига хипермаркети Kaufland, където също ще намерите голямо разнообразие от храни и битови продукти.

Tiendeo international