Top Оферти в Варна

Флаери и най-добри оферти в Варна

Лого на Лазур
Лого на Mr.Bricolage
Лого на Матраци ТЕД
Лого на Комсед
Лого на Техмарт
Лого на Мебели Виденов
Лого на Айко
Лого на Кауфланд
Лого на Берёзка
Лого на Лидл

Tiendeo в твоя град

Виж още градове

Какви оферти мога да намеря в Варна?

Варна city photo

Варна: Туризъм, шопинг и много повече!

Град Варна се намира в Североизточна България, на брега на Черно море. Варна е третият по големина град в България и най-големият по Българското Черноморие с население около 330 000 души. Заради историята и икономическото и културното му значение често го наричат „Морската столица на България”. Средната януарска температура във Варна е +1.7 °С, средната юлска +22.8 °С, средногодишната +12.2 °С., което го прави много подходящ за морски ваканционен туризъм в топлите месеци на годината.

 

Варна е водещ център за изкуства и култури, особено през лятото. Градът е домакин на редица интересни местни и международни събития и инициативи като филмови, фолклорни, театрални и музикални фестивали, нощи на музеите и сценичните изкуства и много други.

 

Във Варна и региона може да се отдадете на най-различни активности и забавления – шопинг, дегустации на местни кулинарни изкушения и винени вкусове, посещения на музеи и галерии, екотуризъм, сафари, конна езда, картинг, ветроходство и уиндсърфинг, каране на кънки, шоу с делфини, както и с екстремни преживявания за вдигане на адреналина.

 

Социалният живот се върти в радиус от два километра около входа на градската Морска градина. Наблизо са и Делфинариумът, Обсерваторията и Детският кът, в който има повече от 30 вида атракции за веселата ваканция на семействата с деца.

 

В града са и най-големите за региона молове и търговски центрове, които предлагат изгодни оферти през цялата година.

 

Варна: Шопинг упътване

Във Варна със сигурност може да намерите най-добрите подаръци за вашето семейство, приятели и за самите вас.

 

Grand Mall Varna е най-големият търговски център в града. Тук може да прекарате цял ден в обикаляне на над 200 магазина на известни марки като H&M, Zara, Massimo Dutti, Deichmann и други. Има и разнообразни предложенията за хапване и забавления. Mall Varna е друго известно място за пазаруване в града с неговия богат избор от магазини на местни и международни марки, на най-актуалните технологични джаджи, атракции и развлечения, подходящи за всяка възраст. Metro във Варна е един от над 750-те магазина на Metro Cash & Carry – един от лидерите в търговията на едро в Европа, Азия и Северна Америка. Това е класически вариант да напазарувате всичко на едно място. Във Варна има и магазини на немската верига хипермаркети Kaufland, където също ще намерите голямо разнообразие от храни и битови продукти.

Tiendeo international