Tiendeo official website
  • Logo Лидл
  • Logo Кауфланд
  • Logo Billa
  • Logo Pepco
  • Logo Техномаркет
  • Logo Технополис

Какви оферти мога да намеря в Габрово?

Открий най-добрите намаления предлагани от твоите любими магазини в Габрово от Тиендео. Виж флаерите на Лидл, Кауфланд, Billa и не пропускай нито едно онлайн намаление. Тук в Тиендео в момента имаме 91 активни каталози в Габрово и 154 магазина.

Габрово

Габрово city photo

Габрово: Туризъм, шопинг и много повече!

Габрово е град в централна България, административен и стопански център на едноименните община Габрово и област Габрово. Разположен е по поречието на река Янтра в северното подножие на Шипченския дял на Стара планина. В непосредствена близост до него, в местността Узана, се намира географският център на България.

 

По последни данни на НСИ към 31.12.2015 г. населението на Габрово е 54 950 души.

 

Габровци са известни с любовта си към хумора (Габровски шеги), с ежегодния си хумористичен карнавал на хумора и сатирата, със своето машиностроене, с многобройните паметници и мостове и дълги улици.

 

Габрово е един от най-дългите градове в България със своите 25 km от кв. Ябълка до яз. Смирненски.

 

Някои от интересните градски забележителности за туристите в Габрово включват Дом на хумора и сатирата, Уникалният в югоизточна Европа етнографски музей на открито – Етъра, разположен на 8 км от центъра на Габрово, Исторически музей, Априловата чешма, Планетариума, Зоологическата градина и много други.

 

Габрово: Шопинг упътване

Първият габровски мол отваря врати на през 2009г. Terra Mall е най-големия търговско-развлекателен център в Габрово. Разположен е на възлово място, свързващо няколко жилищни квартала. Terra Mall предоставя на своите посетители възможността да пазаруват в известни модни магазини като Sevenhill, Mat Star, Nia&Dorado, Paruchev, Wenice Kids Fashion, Alexandra, Mc. Baby, Роси, Tempo Sport, Tempo Casual и да намерят колекциите на световните модни лидери Lee, Wrangler, Rifle, le coq stortiff, Puma, Kappa, Nike и др. На разположение на многобройните клиенти са супермаркет Billa, спортен център, салон за красота, соларно студио, мебелен showroom, офис на банка ДСК, Теленор, Vivacom, парфюмерия, аптека, химическо чистене и др.

 

Друг голям търговски център в града е Мол Габрово. Той се намира в центъра на града. В него има над 40 търговски обекта и посетителите му могат да намерят различни магазини, както и места за развлечение.

 

Ако пък посетителите на града искат да пазаруват на открито, трябва да се запътят към улица "Радецка", по която улица също има магазини и е изключително приятна за разходка.