ТеМакс Оферти

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията

Общи условия

Други Мебели магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална ТеМакс ...

TeMax е българска верига строителни хипермаркети, които предлагат всичко за дома, градината и ремонта.

Начало на строителни хипермаркети ТеМax дава първият изграден магазин в грaд Добрич през 2007г.  и в момента има над 13 магазина в цялата страна. От тогава фирмата се развива непрестанно, като увеличава продуктовия си набор, достига до все повече клиенти, и се опитва да задоволи всяко желание. В TeMax ще откриете всичко необходимо за строителството, ремонта, обзавеждането и декорирането на Вашият дом и градина. Асортиментът е съвкупност от признати, доказали  се български марки и широка гама продукти утвърдени на пазарите в Италия, Испания, Полша, Турция и КНР.

Мисията на фирмата е свързана със задоволяване нуждите на потребителите от стоки за дома и строителството, осигуряващи максимална полезност и качество, на най-ниски цени. Тяхната цел е създаване на разнообразни възможности за изгодно пазаруване чрез постоянни промоции и специални оферти.

ТеМаx издава свои брошури на всеки 2 и 4 седмици. В католозите може да намерите предложения за най-новите промоции и стоки със специални цени.

Персоналът на фирмата, състоящ се от квалифицирани консултанти, е движещата сила за успехите на TeMax. Чрез развитието на техническите и професионални умения на служителите ни, те могат да отговорят на изискванията на клиeнтите и предизвикателствата на пазара. За тях клиентът е на първо място.

С над 70 000 артикула, TeMax предлага голямо разнообразие от качествени продукти на изключително конкурентни цени. С тези продукти и стоки Вие можете да обзаведете ващия дом, офис или градина. Освен това те предлагат и карти за лоялност, доставки, монтаж и демонтаж на конкретни продукти, продукти на изплащане.

В брошурата на TeMax можете да намерите продукти и промоции с до -50% намаление. Можете да разледате брошурата в Тиендео и да се възползвате от офертите. Освен това, тук ще намерите информация за най-близките магазини до Вас и тяхното работно време.