Tiendeo official website

Каталог Office 1

Остават 2 дни

Търсиш най-добрите оферти на Office 1?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Office 1, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Office 1 или други магазини в категорията на Мебели в твоя град. В момента има 28 каталози на Office 1 on Tiendeo. Разгледай каталога на Office 1 "Каталог Office 1" Валиден от 01/05/2023 до 31/05/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други Мебели магазини

  • Logo JYSK
  • Logo Практикер
  • Logo Мебели Виденов
  • Logo Темакс
  • Logo Матраци ТЕД
  • Logo Икеа

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Office 1 ...

Office 1 Superstore e най-голямата верига магазини за офис продукти в България, където ще намерите всичко необходимо за Вашия офис.

Office 1 Superstore е международна франчайзингова компания основана в Уест Палм Бийч – Флорида, САЩ, която към днешна дата присъства в над 7 държави – България, Франция, Германия, Либия, Турция, Сърбия и Йордания. Първите магазини извън пределите на Щатите са открити през 1989 г. в Испания. Веригата навлиза у нас през 1998 г. когато Кооперация „Панда“ получава мастър франчайз за територията на България и през юни 1998 година отваря първия магазин в София. Постепенно успешният мениджмънт и добрите резултати на българското подразделение стават причината Office 1 Superstore България да играе все по-ключовата роля в управлението и развитието на международната верига. Вече 20 години компанията е безспорен лидер на пазара и предпочитан партньор от над 90 хиляди бизнес клиенти. На 20 февруари 2018 г. фирмата придоби търговската марка Office 1 Superstore и стана единствен собственик и представител на марката за целия свят.

Днес, Office 1 Superstore има над 73 магазина в страната и осигурява работа на над 1 000 човека. Продуктовото портфолио се състои от над 55 000 продукта за вашия офис, които могат да се закупят на място в магазините, да поръчат он-лайн или по телефона.

Постоянните ценови намаления и специални промоции можете да следите в брошурата на Office 1 Superstore.

Тук може да намерите информация за най-близките магазини до Вас и тяхното работно време.

В магазините на Office 1 Superstore можете да намерите широка гама продукти нужни за вашият офис. Обзаведете вашето работно място с необходимите папки, класьори, химикали, моливи и тънкописци, ножици, телбод, перфоратори и несесери. За принтерите можете да закупите всякакъв вид и размер хартия, цветни и черно-бели тонери и мастила, а и различни допълнителни устройства за компютрите и лаптопите. Office 1 Superstore разполага и с богат асортимент от техника и софтуер за вас. Освен подпомагащите материали и оборудване, в магазините можете да закупите и необходимите за вашия офис мебели, които могат да бъдат конфигурирани с 3D визуализатор. Веригата разработи и собствена марка, като постоянно увеличава асортимента във всички продуктови категории. В Office 1 Superstore можете да закупите невероятни подаръчни продукти, с които можете да накарате приятел или бизнес партньор да се почувства специален. 

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение |
Управление на бисквитките