Tiendeo official website

Каталог Mr.Bricolage

Остават 2 дни

Mr.Bricolage Оферти

Търсиш най-добрите оферти на Mr.Bricolage?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Mr.Bricolage, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Mr.Bricolage или други магазини в категорията на Мебели в твоя град. В момента има 1 каталог на Mr.Bricolage on Tiendeo. Разгледай каталога на Mr.Bricolage "Каталог Mr.Bricolage" Валиден от 11/05/2023 до 31/05/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други Мебели магазини

  • Logo JYSK
  • Logo Практикер
  • Logo Мебели Виденов
  • Logo Темакс
  • Logo Матраци ТЕД
  • Logo Икеа

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Mr.Bricolage ...

Mr Bricolage e френски хипермаркет в сектора Направи си сам, който продава инструменти, всичко за градината и дома и други технически уреди.

Марката Mr.Bricolage е създадена във Франция преди повече от 50 години. Bricolage е френска дума, която означава „направи си сам”. Магазините Mr.Bricolage събират на едно място всички необходими продукти за декорация и ремонт на дома и градината. Днес марката е позната в над 12 държави на 4 континента с над 830 магазина. Марката присъства в България от 2000 година. Днес веригата Mr.Bricolage в България се състои от над 10 магазина в най-големите магазини в страната.

Магазините на Mr.Bricolage са разпределени на огромна площ и подредени, така че максимално да улесняват ориентирането на клиентите. Там ще откриете широка гама артикули свързани с декорацията и ремонта на вашия дом и градина. Може да избирате продукти от различни категории като подови настилки, корнизи, щори, осветителни тела, стенни облицовки, бои, домашен текстил, отопление, строителство, външни и вътрешни изолации, уплътняване и още много други продукти свързани с обзавеждането, ремонтирането и всички за дома. В Mr.Bricolage ще откриете и всички необходимо за вашата градина. От градински мебели, през ръчни инструменти, басейни, всичко за барбекю, градинско осветление, огради и бордюри, семена и растителност, както и всичко за поливането и поддържането на вашата градина

В Тиендео можете да разгледате брошурата на Mr.Bricolage, която излиза няколко пъти годишно. В нея ще видите всички актуални промоции на магазина. Продуктите са подредени и структурирани по категории, така че да са удобни за потребителите. Всеки артикул има подробно описание, което е много полезно и много улеснява избора на продукт. Промоциите на веригата са винаги съобразени според сезона и търсенето на самите клиенти.

Според французите Mr.Bricolage е „любимата верига” заради доброто обслужване, както и приятната атмосфера и удобството при пазаруване в техните магазини. В момента магазините на Мr.Bricolage са добре познати на четири континента, с над 500 магазина. Веригата Бриколаж се гордее, че над половин милион клиенти се доверяват на марката всеки месец в повече от 40 магазина извън Франция.

Освен голямото разнообразие на продукти от сектора „Направи си сам“ Mr.Bricolage предлага на своите клиенти и голямо разнообразие на услуги като например кантиране, тониране, рамкиране, заточване на вериги, рязане на дърво, монтаж на ламиниран паркет, ушиване на пердета, освен това в магазините ще откриете ключарско ателие, лекотоварен транспорт,  гаранционно обслужване и ваучъри за подарък.

В Тиендео можете да намерите информация за най-близките магазини до Вас и тяхното работно време.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение |
Управление на бисквитките