Tiendeo official website

Каталог Юни 2023

Публикувано днес

HomeMax Оферти

Търсиш най-добрите оферти на HomeMax?

Ако търсиш най-големите отстъпки на HomeMax, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на HomeMax или други магазини в категорията на Мебели в твоя град. В момента има 1 каталог на HomeMax on Tiendeo. Разгледай каталога на HomeMax "Каталог Юни 2023" Валиден от 31/05/2023 до 20/06/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други Мебели магазини

  • Logo JYSK
  • Logo Практикер
  • Logo Мебели Виденов
  • Logo Темакс
  • Logo Матраци ТЕД
  • Logo Икеа

Нещо, което може да те заинтересува за минерална HomeMax ...

HomeMax е верига магазини от типа “направи си сам“, която предлага голямо разнообразие от продукти от няколко категории: строителство, интериор, декорация, техника/инструменти, всичко за градината и др

„Баумакс България“ ООД е част от най-голямата австрийска верига магазини от типа направи си сам, с представителствав осем страни от Централна и Източна Европа. В България е от края на 2006 година, като търговския старт е с откриването на първия магазин в Пловдив през пролетта на 2008 година. През есента на 2014 собствеността се сменя и вече е изцяло българска. От пролетта на 2015г., магазините bauMaxx оперират на родния пазар под ново търговско име - HomeMax.

Компанията предлага над 70 000 продукти в категории: бои и лепила, осветление, мебели, строителство, дървен материал, врати и прозорци, техника, интериор, декорация и домашни потреби, подови настилки и облицовки, санитария, отопление, охлаждане и вентилация, градина, тераса, на двора, електроуреди. Богатият асортимент се допълва от съвкупност от допълнителни услуги: тониране на бои, рязане на дърво, ушиване на текстил, гаранция за връщане, безналично плащане, кредитиране, транспортни услуги, топло и външна изолация, ВиК и електро услуги, поставяне на плочки, полагане на шпакловки, боядисване и др.

HomeMax издава брошури два пъти в месеца, в които ще намерите всички актуални промоции и предложения на веригата. Брошурата на HomeMax ще Ви информира за най-атрактивните топ цени на продуктите точно в най-подходящия момент. Можете да разгледате каталога в страницата на Тиендео.

Освен богатия асортимент и месечните оферти на HomeMax, Вие може да се възползвате и от допълнителните услуги: Доставка до дома, рязане на кабели, Монтаж, 3D проектиране на кухни, тониране на бои, ушиване на пердета, стоки на изплащане, обточване на килими и пътеки, рязане на дърво, 3D проектиране на бани, взимане на размери, Стоки по поръчка и други.

И не само това, освен към големи и малки строителни фирми и домашни майстори, веригата вече е насочена към крайните потребители. Клиентите могат да се възползват от готови решения за дома – от 3D проектиране на кухня и баня до цялостното им обзавеждане. Да закупят за своите домакинства мебели, бяла и черна техника, текстил и аксесоари.

Тук може да проверите кой е най-близкия магазин на HomeMax, както и работното му време.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение |
Управление на бисквитките