Topshop продажба на килими и буреносна разходка и мултикукър

Остават 2 дни
ПРОВЕРИ ОФЕРТИТЕ!

Топ Шоп Оферти

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Мебели

Общи условия

Други Мебели магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Топ Шоп ...

Top Shop предлага голямо разнообразие от продукти за дома, фитнес уреди, масажори, колата и градината, продукти за отслабване, красота и грижа за добър външен вид.

Топ Шоп - Започвайки скромно, по словенската частна телевизия през 1996г. и превръщайки се в един от най-големите търговски канали в Централна и Източна Европа, Топ Шоп определено е един от най-разпознаваемите брандове. Продуктите винаги са били уникални и внимателно избирани. Затова, не е учудващо, че достигат до домовете на милиони хора, помагайки им да водят по-добър и здравословен начин на живот.

Топ Шоп, първата телешоп компания в България, вече 20 години на родния пазар,която предлага на своите клиенти широка гама от продукти за дома и цялото семейство. Цените са атрактивни, с възможност за изплащане на лизинг. За повече щастливи клиенти Топ Шоп предлага и много промоции, игри и специални отстъпки, както и доставка до вашия дом. 

В магазините Top Shop се предлага широка гама от различни продукти. При тях можете да намерите матраци, одеяла и завивки, възглавници и всичко необходимо за здрав и пълноценен сън от марката Дормео, висококачествени керамични съдове и мултифункционални кухненски уреди Делимано, уникалния хранителен екстрактор Нутрибулет, продуктите за активен начин на живот Live Active, обувките с уникална подметка Уокмакс, продуктите за здраве на Космодиск и Уелнео, домакинските уреди на Ровус, както и най-популярните продукти от телевизионните ни реклами.

Предимство на техните магазини е, че независимо от деня, вратите ни са винаги отворени за вас.Работата и обслужването на клиентите през почивните дни и по време на всички празници е техен приоритет.

Top Shop е част от студио Модерна, която е водеща мултиканална компания за директен маркетинг и електронна търговия в Централна & Източна Европа, Русия и Турция. Можете да ги откриете в над 20 Европейски страни и в над 220 магазина. Марката предлага над 1000 продукта за отслабване, фитнес, красота, здраве, домакинство, кухня, матраци и други.

Можете да разгледате брошурата на Top Shop и да се възползвате от голямото разнообразие от продукти на специални ниски цени. Също така, тук може да намерите информация на най-близките магазини на Top Shop и работното им време.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение