Търси Топ Шоп в твоят град

Нещо, което може да те заинтересува за Топ Шоп ...

Top Shop предлага голямо разнообразие от продукти за дома, фитнес уреди, масажори, колата и градината, продукти за отслабване, красота и грижа за добър външен вид.

Топ Шоп - Започвайки скромно, по словенската частна телевизия през 1996г. и превръщайки се в един от най-големите търговски канали в Централна и Източна Европа, Топ Шоп определено е един от най-разпознаваемите брандове. Продуктите винаги са били уникални и внимателно избирани. Затова, не е учудващо, че достигат до домовете на милиони хора, помагайки им да водят по-добър и здравословен начин на живот.

Топ Шоп, първата телешоп компания в България, вече 20 години на родния пазар,която предлага на своите клиенти широка гама от продукти за дома и цялото семейство. Цените са атрактивни, с възможност за изплащане на лизинг. За повече щастливи клиенти Топ Шоп предлага и много промоции, игри и специални отстъпки, както и доставка до вашия дом. 

В магазините Top Shop се предлага широка гама от различни продукти. При тях можете да намерите матраци, одеяла и завивки, възглавници и всичко необходимо за здрав и пълноценен сън от марката Дормео, висококачествени керамични съдове и мултифункционални кухненски уреди Делимано, уникалния хранителен екстрактор Нутрибулет, продуктите за активен начин на живот Live Active, обувките с уникална подметка Уокмакс, продуктите за здраве на Космодиск и Уелнео, домакинските уреди на Ровус, както и най-популярните продукти от телевизионните ни реклами.

Предимство на техните магазини е, че независимо от деня, вратите ни са винаги отворени за вас.Работата и обслужването на клиентите през почивните дни и по време на всички празници е техен приоритет.

Top Shop е част от студио Модерна, която е водеща мултиканална компания за директен маркетинг и електронна търговия в Централна & Източна Европа, Русия и Турция. Можете да ги откриете в над 20 Европейски страни и в над 220 магазина. Марката предлага над 1000 продукта за отслабване, фитнес, красота, здраве, домакинство, кухня, матраци и други.

Можете да разгледате брошурата на Top Shop и да се възползвате от голямото разнообразие от продукти на специални ниски цени. Също така, тук може да намерите информация на най-близките магазини на Top Shop и работното им време.

Други Мебели магазини в твоят град

Тиендео използва бисквитки, за да предлага своите услуги, персонализира реклами и анализира трафика. Можете да промените по всяко време контролите си за поверителност в настройките.