Catalog Мебели Виденов

Остават 7 дни
ПРОВЕРИ ОФЕРТИТЕ!

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Мебели

Общи условия

Други Мебели магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Мебели Виденов ...

Мебели Виденов е българска фирма, специализирана в производството и продажбата на мебели. Мебели Виденов предлагат избрани стоки на изгодни цени, които се включват в брошурата на фирмата.

Фирмата Мебели Виденов е основана през 1989 г. В България. В началото фирмата започва като малък семеен бизнес с екип от двама работници. За периода на своята дейност до днес, тя се е доказала на българския пазар, с високото качество и функционалност на предлаганите стоки, както и промоционални цени. Днес Мебели Виденов имат над 40 магазина в големите градове из цялата страна, както и онлайн магазин.

В магазините за мебели или в уебсайта на Мебели Виденов ще намерите над 3000 продукта и ще откриете вдъхновение за Вашия интериор. Изберете мебели и аксесоари за дома с отлично качество, и стил, който ще отговаря на Вашите изисквания. В „Мебели Виденов“, клиентът е най-важен – може да се насладите на огромното разнообразие и конкурентни цени!

Мебели Виденов предлагат избрани стоки на изгодни цени, които се включват в брошурата на фирмата. Обикновено брошурите се издават месечно, като са валидни до изчерпване на количествата и до края на посочения период. Може да се запознаете с текущите оферти и отстъпки както в официалния сайт на Мебели Виденов, така и в сайта Тиендео.

Освен това може да откриете информация за най-близките магазини на Мебели Виденов до Вас и тяхното работно време.

Мебели Виденов е българска компания за производство и търговия на продукти за обзавеждане на дома, офиса и хотела. Член e на Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост и разполага с над 30 сертификата, сред които за търговска марка и за качество. Освен в България, компанията развива търговска дейност и в Румъния и Гърция и работи активно с доставчици от Европа и Азия.

В Мебели Виденов може да намерите мебели и аксесоари с отлично качество и стил за Вашия дом, а и освен това на много промоционални цени. Ако имате нужда от нов матрак, гардероб или кухненска маса, разгледайте брошурата на Мебели Виденов, зая да се възползвате от специални оферти и отстъпки. Фирмата предлага и доставка по домовете и монтаж за цялата страна.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение