Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията

Общи условия

Други Мебели магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Мебели Виденов ...

Мебели Виденов е българска фирма, специализирана в производството и продажбата на мебели. Мебели Виденов предлагат избрани стоки на изгодни цени, които се включват в брошурата на фирмата.

Фирмата Мебели Виденов е основана през 1989 г. В България. В началото фирмата започва като малък семеен бизнес с екип от двама работници. За периода на своята дейност до днес, тя се е доказала на българския пазар, с високото качество и функционалност на предлаганите стоки, както и промоционални цени. Днес Мебели Виденов имат над 40 магазина в големите градове из цялата страна, както и онлайн магазин.

В магазините за мебели или в уебсайта на Мебели Виденов ще намерите над 3000 продукта и ще откриете вдъхновение за Вашия интериор. Изберете мебели и аксесоари за дома с отлично качество, и стил, който ще отговаря на Вашите изисквания. В „Мебели Виденов“, клиентът е най-важен – може да се насладите на огромното разнообразие и конкурентни цени!

Мебели Виденов предлагат избрани стоки на изгодни цени, които се включват в брошурата на фирмата. Обикновено брошурите се издават месечно, като са валидни до изчерпване на количествата и до края на посочения период. Може да се запознаете с текущите оферти и отстъпки както в официалния сайт на Мебели Виденов, така и в сайта Тиендео.

Освен това може да откриете информация за най-близките магазини на Мебели Виденов до Вас и тяхното работно време.

Мебели Виденов е българска компания за производство и търговия на продукти за обзавеждане на дома, офиса и хотела. Член e на Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост и разполага с над 30 сертификата, сред които за търговска марка и за качество. Освен в България, компанията развива търговска дейност и в Румъния и Гърция и работи активно с доставчици от Европа и Азия.

В Мебели Виденов може да намерите мебели и аксесоари с отлично качество и стил за Вашия дом, а и освен това на много промоционални цени. Ако имате нужда от нов матрак, гардероб или кухненска маса, разгледайте брошурата на Мебели Виденов, зая да се възползвате от специални оферти и отстъпки. Фирмата предлага и доставка по домовете и монтаж за цялата страна.