MondoMebeli Мебели за модерен интериор!

Току що публикувано
ПРОВЕРИ ОФЕРТИТЕ!

Мебели Мондо Оферти

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Мебели

Общи условия

Други Мебели магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Мебели Мондо ...

Mебели МОНДО e една от водещите вериги за мебели в България. Концепцията на МОНДО е да подбира и предлага красиви, елегантни и практични мебели за съвременното българско семейство.

Търговска верига от мебелни магазини с марка Мондо е организация, стремяща се да превърне мебелите в носители на семейният уют и чрез с помощта на гарантирани стандарти на работа, да задоволи потребностите на всеки потребител. Първият мебелен магазин на марката отваря врати през 2007 година в Стара Загора. До момента във фирмата работят над 300 човека, като всяка година се увеличава техния брой. В магазините, Ви очакват много добри предложения и консултанти, готови да помогнат на Вашия избор!

В брошурата на Мондо ще откриете специални оферти и намаления от постоянната цена на избрани стоки. Обикновено брошурите се издават месечно, като се разпространяват в хартиен и електронен вариант. Чрез предлаганите промоции, Вие ще може да закупите желания продукт на изгодна цена. Може да се запознаете с актуалните предложения в сайта Тиендео.

Освен огромното разнообразие на мебели, Мондо предлага на своите клиенти и широка гама от услуги като професионални консултации, вземане на рамери, лизинг, плащане при доставка,транспорт /10лв за цялата страна/,качване на мебелите, монтаж, изготвяне на индивидуални проекти, гаранция /2 години/, възможност за връщане на закупените стоки в срок до 7 дни.

Кое отличава Мебели Модно от останалите компании? 
-Развиват се винаги според водещите световни и български практики. Всеки етап от разрастването на Мебели Мондо е предварително обмислен и в съответствие с бизнес етиката. Това е особено важно в конкурентна среда като търговията с мебели. 
-Никога не спират да търсят нови и иновативни решения. Индустрията, в която се развиват, непрекъснато предлага възможности за тези, които търсят всички начини да се открояват от останалите. И то с качеството на своите продукти! 
-Компромис е дума, която не използват. Качество-цена-потребител – нищо в тези три важни фактора не подлежи на отстъпка. За тях компромисът е крачка назад и нещо, което да я оправдава. Клиентите им трябва да са уверени, че в лицето на Мебели Мондо имат сигурен и верен партньор, с помощта на който ще могат да превърнат своето жилище в неповторимо място, носещо тяхната индивидуалност . 

Още оферти от Мебели

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение