Реклама

Абонирай се за нашия бюлетин
Съвсем скоро ще публикуваме оферти Мебели Мондо.

Търсиш най-добрите оферти на Мебели Мондо?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Мебели Мондо, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Мебели Мондо или други магазини в категорията на Мебели в твоя град. Абонирай се за нашия бюлетин и бъди информиран за нови оферти на Мебели Мондо и научи пръв за най-добрите оферти онлайн. Докато чакаш, може да разгледаш последните каталози в категорията на Мебели, като например брошурата на Практикер "Практикер листовка" Валиден от 20/01/2023 до 09/02/2023.

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Други Мебели магазини

  • Logo JYSK
  • Logo Практикер
  • Logo Мебели Виденов
  • Logo Темакс
  • Logo Матраци ТЕД
  • Logo Икеа

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Мебели Мондо ...

Mебели МОНДО e една от водещите вериги за мебели в България. Концепцията на МОНДО е да подбира и предлага красиви, елегантни и практични мебели за съвременното българско семейство.

Търговска верига от мебелни магазини с марка Мондо е организация, стремяща се да превърне мебелите в носители на семейният уют и чрез с помощта на гарантирани стандарти на работа, да задоволи потребностите на всеки потребител. Първият мебелен магазин на марката отваря врати през 2007 година в Стара Загора. До момента във фирмата работят над 300 човека, като всяка година се увеличава техния брой. В магазините, Ви очакват много добри предложения и консултанти, готови да помогнат на Вашия избор!

В брошурата на Мондо ще откриете специални оферти и намаления от постоянната цена на избрани стоки. Обикновено брошурите се издават месечно, като се разпространяват в хартиен и електронен вариант. Чрез предлаганите промоции, Вие ще може да закупите желания продукт на изгодна цена. Може да се запознаете с актуалните предложения в сайта Тиендео.

Освен огромното разнообразие на мебели, Мондо предлага на своите клиенти и широка гама от услуги като професионални консултации, вземане на рамери, лизинг, плащане при доставка,транспорт /10лв за цялата страна/,качване на мебелите, монтаж, изготвяне на индивидуални проекти, гаранция /2 години/, възможност за връщане на закупените стоки в срок до 7 дни.

Кое отличава Мебели Модно от останалите компании? 
-Развиват се винаги според водещите световни и български практики. Всеки етап от разрастването на Мебели Мондо е предварително обмислен и в съответствие с бизнес етиката. Това е особено важно в конкурентна среда като търговията с мебели. 
-Никога не спират да търсят нови и иновативни решения. Индустрията, в която се развиват, непрекъснато предлага възможности за тези, които търсят всички начини да се открояват от останалите. И то с качеството на своите продукти! 
-Компромис е дума, която не използват. Качество-цена-потребител – нищо в тези три важни фактора не подлежи на отстъпка. За тях компромисът е крачка назад и нещо, което да я оправдава. Клиентите им трябва да са уверени, че в лицето на Мебели Мондо имат сигурен и верен партньор, с помощта на който ще могат да превърнат своето жилище в неповторимо място, носещо тяхната индивидуалност . 

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Мебели

Общи условия

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona