Tiendeo official website

Каталог JYSK

Изтича днес

JYSK Оферти

Търсиш най-добрите оферти на JYSK?

Ако търсиш най-големите отстъпки на JYSK, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на JYSK или други магазини в категорията на Мебели в твоя град. В момента има 3 каталози на JYSK on Tiendeo. Разгледай каталога на JYSK "Каталог JYSK" Валиден от 18/05/2023 до 31/05/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други Мебели магазини

  • Logo JYSK
  • Logo Практикер
  • Logo Мебели Виденов
  • Logo Темакс
  • Logo Матраци ТЕД
  • Logo Икеа

Нещо, което може да те заинтересува за минерална JYSK ...

JYSK е международна верига магазини на дребно, които продават „всичко за дома“. Тази верига е собственост на първоначалния й основател, Lars Larsen, който е известен в цяла Дания като водещ търговец, който винаги има страхотни оферти.

JYSK е международна верига магазини, специализирана в търговията на дребно със стоки за дома. JSKY е основана от Ларс Ларсен в Дания. Ларсен е родом от полуостров Ютландия, който е разделен между Дания и Германия. Първият магазин от веригата е открит през 1979 г. в гр. Орхус. През следващите няколко години компанията се разраства, като се отварят магазини из цяла Дания. През 1984 г. отваря врати първият търговски обект извън страната – в Германия. В България магазини JYSK има в големите градове като Пловдив, Бургас, Велико Търново и два обекта в гр. София.

В магазини JYSK може да намерите „всичко за дома”. Ще откриете легла, матраци, нощни шкафчета, спално бельо и други аксесоари за Вашата спалня. От JSKY може да закупите различни аксесоари за баня, мебели за дневна и кухня, офис столове и бюра, гардероби и други мебели, предназначени за съхранение, завеси, корнизи, щори, домакински потреби. В магазините ще откриете и всичко необходимо за уюта и удобството на Вашата градина и открито пространство. И всички тези продукти и стоки се предлагат на конкурентни и промоционални цени.

Всяка седмица JYSK предлага намаление на цената, на избрани продукти от богатия си асортимент. Всички специални оферти се публикуват в промоционална брошура. В нея ще намерите голям брой артикули, чиито цени се намаляват с до 60%. По този начин имате възможност да закупите желаната от Вас стока, на една изключително изгодна цена. За да се запознаете с всички актуални оферти от JYSK, разгледайте промоционалната брошура в сайта Тиендео.

В JYSK може да намерите всички продукти за дома на промоционални цени. Компанията е основана в Дания, а днес магазините в България могат да бъдат намерени в големите градове в България. Тук можете да намерите информация за най-близките магазини до Вас и работното им време. Всяка седмица JYSK предлага намаление на цената, на избрани продукти от богатия си асортимент, които публикуват на своята брошура.

Интересен е произходът на името на компанията. „JYSK” е датска дума, която се използва за жителите от Ютландия, означаваща скромност, честност и последователност. Тези качества са високо ценени от основателя, като те се следват в изграждането на цялата търговска верига.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение |
Управление на бисквитките