Tiendeo official website

Каталог BAUHAUS България

Изтича днес

Търсиш най-добрите оферти на Баухаус?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Баухаус, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Баухаус или други магазини в категорията на Мебели в твоя град. В момента има 4 каталози на Баухаус on Tiendeo. Разгледай каталога на Баухаус "Каталог BAUHAUS България" Валиден от 26/04/2023 до 31/05/2023 и започни да спестчваш веднага!

Търси Баухаус в твоя град

Други Мебели магазини

  • Logo JYSK
  • Logo Практикер
  • Logo Мебели Виденов
  • Logo Темакс
  • Logo Матраци ТЕД
  • Logo Икеа

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Баухаус ...

BAUHAUS е германска верига строителни хипермаркети, която открива първия си магазин в България през 2012 г.

Началото на BAUHAUS започва своята история през 1960-та година в гр. Манхайм, Германия. Днес магазини с името BAUHAUS може да откриете, освен в Германия и България, и в Австрия, Дания, Естония, Исландия, Испания, Турция, Норвегия, Холандия, Исландия, Унгария, Чехия, Швейцария и други.

За дългогодишната си история на европейския пазар, BAUHAUS се е утвърдил като един от най-предпочитаните строителни магазини, от типа „Направи си сам”. С богатия си асортимент от стоки и продукти, предназначени както за индивидуални клиенти, така и за специалисти, и с високото качество на обслужване, BAUHAUS привлича все повече потребители.

BAUHAUS предлага на своите клиенти повече от 120 хил. продукта. За улеснение те са разпределени в над 15 специализирани отдела. Тук могат да се открият всички необходими строителни материали, железарски и електроинструменти, подови настилки, тапети, мазилки, лакове и бои, и много други.

За удобство на клиентите се предлагат и разкрояване и рязане на плоскости, тониране на бои и мазилки. Професионалните консултации по проекти и 3D проектирането, ще Ви помогне при избора на нужните Ви стоки и материали. На разположение е и аграрна аптека и ключарско ателие, както и възможността за наемане на професионална техника.

На всеки 2 седмици BAUHAUS издава брошура, в която са включени най-новите или продавани артикули от всички категории. Те са на атрактивни цени, които ще Ви помогнат да обзаведете или да ремонтирате дома и градината си, на ниски цени. Може да се запознаете с актуалните промоции от брошурата в Тиендео.

Освен голямото разнообразие от продукти и материали за дома и градината, BAUHAUS предлага на своите клиенти и голямо разнообрзаие от услуги като доставка, машини или ремарке под наем, център за тониране на бои, 3D планиране на бани, разкрояване на дървен материал и камък, ключарски услуги, заточване, видеодиагностика и отпушване на канали и тръбни системи, финансиране.

Тук може да откриете информация за най-близките магазини до Вас, както и работното им време. Освен това, в брошурата на BAUHAUS ще намерите атрактивни предложения и специални намаления.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение |
Управление на бисквитките