Tiendeo official website

Реклама

IKEA Bulgaria (Bulgarian) - Кухни 2023

Повече от 1 месец

Търсиш най-добрите оферти на Икеа?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Икеа, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Икеа или други магазини в категорията на Мебели в твоя град. В момента има 1 каталог на Икеа on Tiendeo. Разгледай каталога на Икеа "IKEA Bulgaria (Bulgarian) - Кухни 2023" Валиден от 25/08/2022 до 25/12/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други Мебели магазини

  • Logo JYSK
  • Logo Практикер
  • Logo Мебели Виденов
  • Logo Темакс
  • Logo Матраци ТЕД
  • Logo Икеа

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Икеа ...

ИКЕА е шведска компания за мебели и домашно обзавеждане. Към януари 2008 г. тя е най-голямата в света фирма, търгуваща на дребно с мебели

ИКЕА е световен лидер в търговията с мебели и аксесоари за обзавеждане. Шведската верига стъпва на българския пазар през 2011 г., като бързо се превръща в един от най-посещаваните магазини за обзавеждане в страната. Магазините са в най-големите градове в България.

ИКЕА е основана през 1943 г. от Ингвар Кампрад, като името на компанията е съкращение на имената му и двете села, в които е живял – Елмтарюд и Агунарюд. С предприемчивост, ясна концепция, достъпни цени и богат асортимент, ИКЕА се разраства и развива. Днес веригата разполага с повече от 330 магазина в над 40 страни по целия свят.

ИКЕА участва в различни проекти и стратегии за опазване на околната среда, като се стреми постоянно да интегрира нови технологии и иновации с тази цел. Всички постижения в областта на екологията са включени в т. нар. „Безкраен списък”.

ИКЕА издава свой каталог, който е своеобразно списание за обзавеждане. В него може да откриете най-новите предложения за дома и неговия интериор на специални цени. Освен мебели и аксесоари, в каталога са описани новите тенденции, технологии и практична информация.

 Магазин ИКЕА се е доказал с качествените си стоки, предлагани на достъпни цени. В ИКЕА може да откриете обзавеждане за спалня, кухня, дневна, баня и детска стая. Може да разгледате оригиналните интериорни решения, както и самостоятелните мебели. Аксесоарите и различните декорации ще превърнат дома Ви в по-специално и уютно място. В ИКЕА ще откриете и интересни и практични идеи за Вашата градина и открито пространство.

Освен с разнообразието си от продукти, мебелите на ИКЕА печелят своите почитатели с лесното сглобяване и монтаж, както и с бърза доставка.

Шведската фирма ИКЕА предлага на своите клиенти богат асортимент от около 10 000 изделия. Най-голямата част от оборота принадлежи обаче не на мебелите, а на стоки-аксесоари. Само 40% от печалбите си ИКЕА дължи на мебелите. Наричания скандинавски или още шведски стил на мебелите съчетава изисканата елегантност с непринуден, остарял вид. Дългата мрачна зима, ранното здрачаване и липсата на изобилие от естествена светлина са в основата за създаване на стила. Поради това всички тъмни, мрачни и тежки цветове са изхвърлени от интериора. Светлите стени, подове, мебелировка отразяват всяка възможна светлина.

ИКЕА се отличава и с изключително висок тираж на каталозите си – през 2006 г. те са отпечатани в тираж 160 млн екз. Според някои изчисления през 2003 г. само Библията и книгите за Хари Потър са имали по-висок тираж. Освен с разнообразието си от продукти, мебелите на ИКЕА печелят своите почитатели с лесното сглобяване и монтаж, както и с бърза доставка.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona