Tiendeo official website

Каталог Практис

Остават 6 дни

Практис Оферти

Търсиш най-добрите оферти на Практис?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Практис, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Практис или други магазини в категорията на Мебели в твоя град. В момента има 2 каталози на Практис on Tiendeo. Разгледай каталога на Практис "Каталог Практис" Валиден от 22/05/2023 до 04/06/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други Мебели магазини

  • Logo JYSK
  • Logo Практикер
  • Logo Мебели Виденов
  • Logo Темакс
  • Logo Матраци ТЕД
  • Logo Икеа

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Практис ...

Практис е една от най-големите вериги строителни хипермаркети от типа „направи си сам“ на Балканите.

Практис е верига строителни хипермаркети тип „направи си сам“, която работи от 2004 година в България и има над 7 магазина в страната – два в София и по един в други големи градове. Фирмата предлага над 50 000 артикула за дома и градината. Практис предлага сериозен асортимент от стоки за ремонт, обзавеждане, строителство и декорация, като те могат да бъдат използвани за дома, за градината или за банята. Цените на артикулите в магазините и на сайта на компанията може да се различни, като важат обявените на съответното място. За разлика от доста свои конкуренти, фирмата прави и доставки извън България – за територията на ЕС.

Веднъж на 20 дни Практис пуска каталог с последните намаления и стоки на промоция, като там може да намерите намаления до 20%.  

През Практис може да потърсите и майстор, за да ви помогне в ремонта, като фирмата гарантира, че той ще свърши добре работата, за която е нает.

Безспирнният стремеж  на Практис е да предложи най-ниските цени на Балканите и да улесни изпълнението на всеки от Вашите проекти е мисия номер 1 за тях. Затова и ежедневният им стремеж е да предложат най- добрите решения, в зависимост от специфичните изисквания на всеки клиент на най- добрите цени.

След  повече от 15 години на пазара и над 7 магазина в страната Практис продължава своето устойчиво развитие благодарение на ценностите си. Екипът им от доказани професионалисти наистина Ви чува и става част от мечите Ви с внимание към всеки детайл, независимо от мащаба на проекта. 

Тук може да намерите информация за най-близките магазини до Вас и работното им време.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение |
Управление на бисквитките