Tiendeo official website

Реклама

Практикер листовка

Току що публикувано

Търсиш най-добрите оферти на Практикер?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Практикер, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Практикер или други магазини в категорията на Мебели в твоя град. В момента има 2 каталози на Практикер on Tiendeo. Разгледай каталога на Практикер "Практикер листовка" Валиден от 31/03/2023 до 13/04/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други Мебели магазини

  • Logo JYSK
  • Logo Практикер
  • Logo Мебели Виденов
  • Logo Темакс
  • Logo Матраци ТЕД
  • Logo Икеа

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Практикер ...

Практикер е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната.

Практикер е верига хипермаркети ориентирани към строителството и ремонтирането. Веригата води началото си в Германия, като в момента на нейната територия са разположени повече от 250 магазина. Практикер има в още поне 8 европейски страни.  На българския пазар, веригата отваря първия си магазин през 2004 г., като през следващите няколко години броят им достига 8. Освен в гр. София, може да откриете магазини Практикер в най-големите градове в страната. На разположение на клиентите е и онлайн магазин, от който може да закупите желаните от Вас продукти. През 2014 г. Практикер в България е закупена от българската компания „Видеолукс Холдинг”, който управлява и веригата за потребителска електроника и електроуреди „Технополис”. От откриването на първия магазин в България, Практикер се превръща в един от предпочитаните строителни хипермаркети в страната. Веригата е и една от водещите в „Направи си сам” сектора в България.

Практикер предлага голям избор от продукти за дома и градината: строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг. Достъпни цени, транспорт на закупени стоки, онлайн магазин, покупки на изплащане. Практикер винаги има решение!

 Два пъти в месеца Практикер издава брошура, в която са включени едни от най-продаваните стоки от богатия асортимент на магазина. В нея може да откриете атрактивни отстъпки и промоционални оферти. За да се запознаете с актуалните предложения на „Практикер” може да посетите официалния сайт на веригата, както и да разгледате брошурата в Тиендео.

Клиентите на Практикер могат да избират от богат асортимент от стоки, свързани със строителството, както и такива предназначени за поддръжка на двора и градината. Различните инструменти са подходящи както за любителите, така и за професионалните майстори. В магазина може да откриете разнообразни стоки – от материали за груб строеж и изолация, до врати, прозорци и подови настилки. Стоките за дома са не по-малко – мебели, битова електроника и електроуреди, бои, лакове, тапети, аксесоари и много други. От Практикер се гордеят не само с качеството, но и конкурентните цени на всички тези стоки. 

Два пъти в месеца Практикер издава брошура, в която са включени едни от най-продаваните стоки от богатия асортимент на магазина. В нея може да откриете атрактивни отстъпки и промоционални оферти.

Освен това тук може да откриете информация за местположението на най-близките магазини до Вас и рабоното и време.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona