Абонирай се за нашия бюлетин
Съвсем скоро ще публикуваме оферти Мебели Валдом.

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Търси Мебели Валдом в твоя град

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Мебели

Общи условия

Други Мебели магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Мебели Валдом ...

Мебели Валдом предлагат заводски цени на мебели, врати, спални, кухни, мека мебел за Вашия дом.

Представителният шоурум на Мебели Валдом се намира в град София ул. Опълченска 105, бл. 42А (между метро станции Централна гара и Княгиня Мария Луиза). Консултантите им ще Ви дадат всяка необходима информация, която би помогнала в процеса на вземане на решение за закупуване. Онлайн магазинът на Мебели Валдом е на разположение на потребителите през цялото време, като екипът им е в готовност да отговори на всички ваши въпроси в реално време в чат форма.

Фирмата може да достави всякакъв тип продукти за Вашият нов дом. Например, ако сте наели квартира, но нямате обзавеждане, то можете да разгледате продуктовия каталог онлайн и да подберете точните мебели, тези, които ще Ви допаднат, ще се харесат и ще създадат уют и комфорт в жилището Ви. В каталога ще откриете атрактивни и впечатляващи предложения за всякакъв тип мебели.

Спалните комплекти, които компанията предлага, са изключително надеждни, красиви и подходящи за ежедневни цели, без значение от сезон, период и тип на жилището. Най-често спалният комплект включва: гардероб, легло за матрак, нощно шкафче, скрийн. 

Високото качество на материи и материали, съчетани с модерен дизайн и разнообразни функционалности, изграждат стандартът „Валдом“.

Едно от най-важните неща, пазарувайки от мебели Валдом, което трябва да знаете е, че магазинът предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА със собствен транспорт, което означава, че няма никакво значение къде се намирате на територията на страната ни, ако си харесате някой продукт, поръчвате го и в най-кратки срокове той ще бъде доставен на Вашия адрес.

Тук можете да видите работното време на магазина.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение