Специални Оферти Черен петък

Търсиш най-добрите оферти на Баня Стил?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Баня Стил, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Баня Стил или други магазини в категорията на Мебели в твоя град. Абонирай се за нашия бюлетин и бъди информиран за нови оферти на Баня Стил и научи пръв за най-добрите оферти онлайн. Докато чакаш, може да разгледаш последните каталози в категорията на Мебели, като например брошурата на Темакс "Каталог TeMaX" Валиден от 11/11/2022 до 02/12/2022.

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Други Мебели магазини

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Баня Стил ...

Магазини Баня Стил са водеща верига магазини, занимаващи се основно с внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане за баня.

Колекциите, които ще откриете в магазини Баня Стил, се отличават с качество и внимание към дизайна, проектирани и произведени от най – добрите европейски производители. През годините Баня Стил инвестира в българския пазар, като се превърна в разпознаваем бранд, име – символ на национално ниво за всичко, свързано с обзавеждането за баня, без да изневерява на силните местни корени, където е създадена. Гъвкавата търговска политика, широкият ценови диапазон и голямата конкурентоспособност безспорно правят Баня Стил предпочитан избор, когато става въпрос за всичко, свързано с банята. В момента Баня Стил има над 7 магазина в най-големите градове в България.

Благодарение на техните партньори, сред които са едни от най-големите европейски производители, магазини Баня Стил успяхме осъществяват и реализират идеята и дистрибуцията на луксозното обзавеждане за баня. Те подбират най-добрите колекции от луксозни плочки за баня и гранитогрес, мебели за баня, смесители за баня и санитарна керамика. В магазини Баня Стил ще откриете и едни от най-модерните вани, хидромасажни кабини и сауни. 

Баня Стил предалага ежемесчно различни промоции на своите стоки, освен това може да се възползвате от специални предложения, които ще намерите в каталога на фирмата.

Магазини Баня Стил предлагат изготвяне на индивидуални 3D проекти за баня за своите клиенти. Транспортни услуги се извършват на територията на цялата страна. Магазини Баня Стил предлагат взимане на размери за изработка на душ кабини и паравани по поръчка и монтаж. В стремежа си да задоволят всяка нужда и желание на своите клиенти, магазини Баня Стил непрекъснато търсят иновационни решения за обзавеждане на баня и следят най – новите тенденции по отношение на дизайн и технологическа изработка на продуктите.

Тук можете да намерите информация за местоположението на най-близките магазини до Вас, както и работното им време.

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Мебели

Общи условия

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona