Stradivarius Оферти

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията

Общи условия

Други Дрехи и обувки магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Stradivarius ...

Stradivarius е популярна испанска марка, предлагаща младежка мода, насочена към 18-30 годишните млади хора. Марката създава уникалната визия на жена - динамична, с дух и млада по душа.

Stradivarius е международна модна марка за жени и мъже от Испания, собственост на групата Inditex. Stradivarius е разработен през 1994 г. като семеен бизнес с иновативна концепция в модата в Барселона, Испания. Въпреки това, Stradivarius се присъедини към групата Inditex през 1999 г. и понастоящем марката присъства в повече от 62 страни с над 950 магазина по целия свят. На 1 февруари 2017 г. Stradivarius стартира колекцията си от мъжки облекла, наречена Stradivarius Man. В момента в България има над 5 магазина, като първият отваря врати през 2007г.

Stradivarius създава в Испания хиляди модели облекла и аксесоари и ги разпределя изключително само в техните магазини, намиращи се в страни от целия свят, както и в техния онлайн магазин, открит през 2011 г.

Stradivarius се отличаваме с неповторимия стил и кани младите момичета и момчета от целия свят да открият мелодията, енергията и емоциите на Stradivarius - модната марка, която се движи в такт със своята собствена мелодия.

Ако искате да разгледате модните предложения на Stradivarius и да се възползвате от специални намаления и промоции, тук можете да откриете каталога на марката.

Stradivarius осъзнава, че това, което днес прави техните клиенти да са щастливи, утре може да се промени и затова непрекъснато анализират последните тенденции, за да ги превърнат в перфектния “look” за всеки различен случай. Модните колекции винаги предлагат най-новите стилове, цветове, щампи и аксесоари.

Всеки ден повече от 10 000 въодушевени от модата служители превръщат Stradivarius в едно от най-жизнените работни места в този отрасъл. Точно тази страст те търсят във всяка страна, в която откриват магазини и по този начин могат да привличат най-талантливите модни специалисти в целия свят.