Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Дрехи и обувки

Общи условия

Други Дрехи и обувки магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Bershka ...

Bershka e новаторска концепция на младежата мода, насочена предимно към младите хипстъри.

Bershka е верига магазини за дрехи и аксесоари ориентирани към младежката или хипстърска мода. Компанията е част от испанската група Inditex (която също така притежава други модни марки като Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius и Zara Home.

Bershka е създадена през април 1988г. като нов вид модна идея, насочена предимно към младежкия целеви пазар. Днес компанията има над 1000 магазина в повече от 70 страни по целия свят. Продажбите направени от Bershka формират 10% от групата Inditex.

Bershka стъпва на българския пазар за първи път през 2010г. и вече има магазини в няколко големи български града.

Тук можете да откриете информация за най-близките магазини до Вас, както и тяхното работно време.

Bershka предлага на своите клиенти голямо разнообразие от дрехи и аксесоари. Екипът от дизайнери на Bershka наброява повече от 60 професионалисти, които непрекъснато следят нуждите, желанията и предпочитанията на клиентите и предлагат над 4000 различни продукта в магазините всяка година.

В брошурата на Bershka можете да намерите актуални промоции на модните продукти, които марката предлага както и да се възползвате от специални намаления на избрани продукти.

Урбанистичният хипстърски стил на Bershka е характерен за нейните просторни магазини, превърнати в пресечна точка, където клиентите могат да открият комбинация от стрийт мода, музика и изкуство. Пазаруването в Bershka е потапяне в най-новите модни тенденции.

Ако искате да изживеете това атрактивно преживяване, можете да се запътите до най-близкия магазин до Вас. Тук можете да получите информация за местоположението на Bershka магазините, както и тяхното работно време. Освен това, тук можете да разгледате каталога на марката и да си набележите някои модни продукти и да се възползвате от специални намаления, така че да пазарувате пестейки своите пари.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение