Tiendeo official website

Реклама

НОВО В Pandor

Току що публикувано

Търсиш най-добрите оферти на Pandora?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Pandora, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Pandora или други магазини в категорията на Дрехи и обувки в твоя град. В момента има 2 каталози на Pandora on Tiendeo. Разгледай каталога на Pandora "НОВО В Pandor" Валиден от 30/09/2021 до 12/04/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други Дрехи и обувки магазини

  • Logo Pepco
  • Logo Зора
  • Logo LC Waikiki
  • Logo Zara
  • Logo Pandora
  • Logo New Yorker

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Pandora ...

PANDORA проектира, произвежда и продава ръчно изработени и съвременни бижута, изработени от висококачествени материали на достъпни цени.

Историята на PANDORA е за компания с отличителна марка и отличителни продукти, които само за няколко години направи изключителното пътуване от местен датски бижутер до водеща в света международна бижутерска компания с продажби в над 100 страни на шест континента чрез повече от 7700 магазина.

Основана през 1982 г. и със седалище в Копенхаген, Дания, PANDORA наема повече от 27 700 души по света, от които повече от 14 000 са разположени в Тайланд, където компанията произвежда бижутата си. PANDORA е публично регистрирана на фондовата борса Nasdaq Copenhagen в Дания. През 2017 г. общите приходи на PANDORA са 22,8 млрд. DKK (приблизително 3,1 млрд. EUR).

В началото на 2011 г. компанията отбеляза своята експанзия на българския пазар с откриването на първия марков магазин в гр. София.

PANDORA проектира, произвежда и продава ръчно изработени и съвременни бижута, изработени от висококачествени материали на достъпни цени. Марката е известна с персонализираните си гривни, дизайнерски пръстени, колиета и часовници.

В брошурата на PANDORA можете да намерите качествени бижута на изгодни цени и специалми промоции на продуктите. Тук може да намерите информация на най-близките магазини на марката близо до Вас, както и работното им време.

За PANDORA  всичко започна преди почти 30 години. През 1982 г. в бижутерския магазин, който един ден ще стане международен, PANDORA е създадена в скромна обстановка в Копенхаген, Дания, от датски златар Per Enevoldsen и съпругата му Winnie.

От самото начало те често пътували до Тайланд в търсене на бижута за внос. Тъй като търсенето на техните продукти нараства, фокусът им постепенно се прехвърля към клиентите в Дания на едро

През 1987 г., след няколко успешни години като търговци на едро, търговията на дребно бе преустановена и компанията се премести в по-големи помещения. Междувременно, първият вътрешен дизайнер се присъедини към компанията и PANDORA започна да се фокусира върху създаването на собствена уникална бижутерия. През 1989 г. компанията реши да започне да произвежда бижутата си в Тайланд.

Мисията на PANDORA - тогава и днес - е да предложи на жените по света вселена с високо качество, ръчно изработени, модерни и истински бижута на достъпни цени, което вдъхновява жените да изразят своята индивидуалност.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona