Tiendeo official website

Реклама

Абонирай се за нашия бюлетин
Съвсем скоро ще публикуваме оферти Massimo Dutti.

Търсиш най-добрите оферти на Massimo Dutti?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Massimo Dutti, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Massimo Dutti или други магазини в категорията на Дрехи и обувки в твоя град. Абонирай се за нашия бюлетин и бъди информиран за нови оферти на Massimo Dutti и научи пръв за най-добрите оферти онлайн. Докато чакаш, може да разгледаш последните каталози в категорията на Дрехи и обувки, като например брошурата на Pepco "Празнична трапеза" Валиден от 23/03/2023 до 12/04/2023.

Други Дрехи и обувки магазини

  • Logo Pepco
  • Logo Зора
  • Logo LC Waikiki
  • Logo Zara
  • Logo Pandora
  • Logo New Yorker

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Massimo Dutti ...

Massimo Dutti е символ на елегантния, универсален стил, който се свързва с независимите космополитни мъже и жени на нашето време. В колекциите се комбинират изискана визия с casual стил.

Massimo Dutti е основана през 1985 г., а през 1991 г. е придобита от Inditex. Днес разполага с повече от 790 магазина на над 75 пазара. В началото си, компанията е насочена към мъжката мода. От 1995 г. започва да лансира дамски модни дизайни във всичките им измерения. от най-ърбан модни линии до най-непринудени такива. Така, Massimo Dutti се консолидира на всички нива, като марка с национален и международен прираст, с персонал, който в момента наброява над 10000 служители. През 2003 г. Massimo Dutti стартира предлагането на детска мода с търговското име Massimo Dutti Boys & Girls. Тази линия постепенно се внедрява в магазините на някои пазари, които разполагат с достатъчно площ, за да поберат специфичните търговски пространства.

Massimo Dutti се ангажира да предложи на всички свои клиенти висок класен стандарт на качество, достъпни цени, ангажираност със здравето на клиента и безопасност в своите продукти, както и да общува с тях по ясен и прозрачен начин. Нейните продукти са изработени по етичен и отговорен начин.

Тук можете да разгледате брошурата на Massimo Dutti и да се възползвате от идеи за най-новите модни тенденции и изгодни промоции и намаления.

Социалната ангажираност на Massimo Dutti и Inditex Group е свързана с развитието на спонсорски дейности, покровителство и социални действия, предприети от организацията или канализирани чрез сътрудничество с обществени организации.

Производителите на продуктите, които предлага Massimo Dutti, са задължени да изпълняват изискванията в Кодекса за поведение на производителите и доставчиците на Inditex Group, в който са определени минималните стандарти на етично и отговорно поведение, които трябва да се спазват от производителите и доставчиците на продукти, които предлага Inditex в развитието на своя бизнес.

Massimo Dutti защитава своите клиенти чрез създаване и прилагане на стандарти, задължителни за всички доставчици на Inditex Group в областта на здравеопазването (Clear To Wear) и безопасност на продуктите (Safe To Wear), гарантирайки, че всички стоки, които предлага не представляват риск за здравето и/или безопасността при тяхната употреба.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona