Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Дрехи и обувки

Общи условия

Други Дрехи и обувки магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Zara ...

Zara е една от най-големите международни модни фирми. Тя е част от Inditex – една от най-големите дистрибуторски групи в света.

ZARA е верига магазини за мода, собственост на групата „Индитекс“, Испания. Седалището на компанията е в гр. Артейхо, провинция Ла Коруня, автономна област Галисия. Основател на ZARA е  Амансио Ортега Гаона. Представена е в Европа, Америка, Африка и Азия с над 1483 магазина (най-голямата част от тях са в Испания) в 78 страни. Разполага с 3 логистични центъра – в Артейхо, Сарагоса и Мадрид. От неотдавна е открит и първият магазин на ZARA в континентален Китай – в Шанхай.

В България ZARA има вече открити повече от 7 магазина, като най-голям брой от тях са в София. Марката навлиза на българския пазар през 2010г.

В магазините на ZARA, ще намерите голям асортимент на дрехи, обувки, чанти и аксесоари на промоционални цени. Марката предлага най-новите модни тенденции в три категории – за жени, за мъже и за деца.

В каталога на ZARA можете да откриете идеи за най-новите модни тенденции, както и да се възползвате от специални промоции и намаления. Освен това, тук може да намерите информация за най-близките магазини до Вас и работното им време.

 

 

В Zara, дизайнът е тясно свързан с неговите клиенти. Специализирани екипи получават постоянна обратна връзка за решенията за покупка на клиентите във всеки един от магазините. Този непрекъснат поток от информация от магазините дава възможност творческият екип на Zara, съставен от повече от 200 професионалисти, да отговаря на изискванията на клиентите и постоянно да обновява гамата от продукти, като по този начин ги насърчава да ги посещават още по-често. Този бизнес модел им позволява да предлагат широка гама от продукти, които непрекъснато се обновяват, поддържайки ги в крак с последните модни тенденции. Целта на Zara е да бъде постоянно в синхрон с клиентите си, като отговаря на техните идеи, тенденции и вкусове. Крайната цел е да споделите страст към модата с голяма група хора, култури и поколения. Клиентите на Zara избират най-новите модни тенденции в различните линии за събиране: Woman, Man and Kids. Профилът на клиента е космополитен, универсален и градски.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение