Amisu

Остават 15 дни
ПРОВЕРИ ОФЕРТИТЕ!

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Дрехи и обувки

Общи условия

Други Дрехи и обувки магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална New Yorker ...

New Yorker предлага най-новите тендеции в последните си колекции. Освен младежка мода, деним, спортни и стрийт облекла, се предлагат също така аксесоари, обувки и бельо.

New Yorker предлага мода за хора с млад дух – облекла от деним, спортни и спортно-елегантни колекции, широка гама аксесоари и бельо за всички, които са подвластни на модните тенденции.

Дизайнерите на New Yorker разработват актуални модни колекции, който се предлагат на атрактивни цени. Продуктовата рамка на New Yorker включва пет собствени марки спортни и стрийт дрехи, дамска висша мода, ежедневна мъжка мода и бельо и бански костюми.

New Yorker открива първия си магазин във Фленсбург, Германия през 1971 г. В момента компанията притежава повече от 965 магазина в над 37 страни, която я нарежда сред най-големите в модната индустрия в Европа. Клиентите на New Yorker се обслужват от над 16 000 служителя. Марката навлиза в България през 2007г. като отваря първия си магазин във Варна.

Тук може да разгледате каталога на New Yorker и да се възползвате от най-новите продукти и тенденции на изключително промоционални цени.

New Yorker е немска търговска верига, чийто таргет са хората между 12- и 39-годишна възраст. Тях компанията „атакува“ с актуални модни колекции на атрактивни цени. Продуктовата рамка на New Yorker включва пет собствени марки спортни и стрийт дрехи, дамска висша мода, ежедневна мъжка мода и бельо и бански костюми.

Можете да разгледате каталога на New Yorker в Тиендео, за да намерите най-актуалните предложения и тенденции на изгодни цени. Също така тук може да намерите най-близките магазини до Вас и тяхното работно време.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение