Hово | Sport

Повече от 1 месец
ПРОВЕРИ ОФЕРТИТЕ!

Търсиш най-добрите оферти на Oysho?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Oysho, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Oysho или други магазини в категорията на Дрехи и обувки в твоя град. В момента има 1 каталог на Oysho on Tiendeo. Разгледай каталога на Oysho "Hово | Sport" Валиден от 08/09/2022 до 07/11/2022 и започни да спестчваш веднага!

Други Дрехи и обувки магазини

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Oysho ...

В Oysho можете да намерите забавно, секси и женствено бельо, ежедневни облекла, удобни и неофициални облекла и оригинални аксесоари

Oysho е създадена през 2001 г. и в момента разполага с над 500 бази в Азербайджан, Андора, Армения, Бахрейн, България, Гватемала, Гърция, Доминиканска република, Египет, Еквадор, Йордания, Испания, Италия, Катар, Кипър, Китай, Колумбия, Кувейт, Ливан, Макао, Малта, Мароко, Мексико, Холандия, ОАЕ, Оман, Панама, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Саудитска Арабия, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария, Франция, Хърватия и Черна гора.

Като част от Inditex Group, Oysho споделя същата стратегия и философия за управление на модата и колекциите се обновяват също толкова бързо, колкото и тенденциите, като по този начин предоставя на клиентите продукти с качествен дизайн. В нашия централен офис в Тордера (Барселона) екип от дизайнери от различни националности, които са специалисти в своите продуктови раздели, работят всеки сезон, за да разработват нови колекции за жени и девойки.

В Oysho можете да намерите забавно, секси и женствено бельо, ежедневни облекла, удобни и неофициални облекла и оригинални аксесоари.

Разгледайте брошурата на Oysho и се възползвайте от страхотни намаления и отстъпки.

Основана през 2001 г. с цел да внесе революционната концепция на Zara в сектора на бельото, Oysho вече има повече над 540 магазина в над 40 пазара. В допълнение към линиите за бельо, Oysho създадоха нови продукти, за да добавят към своята концепция за марката: спортно облекло, домашно облекло, бански костюми, аксесоари и обувки. Жената Oysho оценява качеството и вниманието към детайла. Тя е женствена, независима, самоуверена и обича да носи най-новите стилове. В съответствие с другите вериги на Групата, магазините на Oysho винаги се намирта на най-добрите търговски улици и в най-натоварените търговски центрове. Интериорът на магазините е проектиран така, че да покаже колекциите до съвършенство. От оформлението до избора на мебели, осветление или музика, всичко е щателно избрано, за да се гарантира, че клиентите се чувстват напълно спокойни.

Тук можете да откриете местополжението на най-близките магазини до Вас и работното им време.

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Дрехи и обувки

Общи условия

Популярни продукти

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona