Tiendeo official website

Новинки | МУЖЧИН

Повече от 1 месец

Търсиш най-добрите оферти на H&M?

Ако търсиш най-големите отстъпки на H&M, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на H&M или други магазини в категорията на Дрехи и обувки в твоя град. В момента има 2 каталози на H&M on Tiendeo. Разгледай каталога на H&M "Новинки | МУЖЧИН" Валиден от 19/05/2023 до 04/07/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други Дрехи и обувки магазини

  • Logo Pepco
  • Logo Зора
  • Logo LC Waikiki
  • Logo Zara
  • Logo Pandora
  • Logo New Yorker

Нещо, което може да те заинтересува за минерална H&M ...

Шведската компания Hennes & Mauritz, по-известна по цял свят като H&M, предлага на своите клиенти мода и качество на най-добри цени.

Известната марка отваря вратите на първия си магазин в България през 2012г и това прави България 44-тата страна в света с предтавителство на модната марка. Първите магазини, които отварят врати се намират в София и Варна, а днес вече можем да открием магазините на H&М в повечето големи градове в България. Силно представителство на марката можем да намерим в Германия, Испания, Ирландия както и много други страни в Европа.

Модната марка предлага на своите потребители разнородна гама от дрехи за жени, мъже и деца, както и артикули за дома. Компанията не само продава продуктите, но и ги произвежда. Разчита на качество на изгодни цени и по този начин се конкурира с едни от най-известните модни производители в света.

В своята брошура, H&М предлага на своите потребители специални оферти и намаления. В нея може да намерите модни предложения за жени, мъже, деца и за Вашия дом. Освен това можете да намерите информация за най-близкия магазин до Вас и за работното време.

В каталога H&М ще намерите предложения за послените модни тенденции, за да сте винаги в крак с модата. И не само това, тези предложения идват и със специални промоции, така че какво още чакате?!? Кликнете и разгледайте броушарата на H&М още сега.

 

 

През 1947 г. Ерлинг Персон открива магазин за женско облекло Hennes, което на шведски значи „За нея“ в град Вестерос (Швеция). По-късно, през 1968 г. Ерлинг Персон купува магазина за ловни и въдичарски принадлежности Mauritz Widforss. В асортимента са добавени линии за мъжко и детско облекло, а названието на компанията се променя на Hennes & Mauritz или H&М.

Днес компанията произвежда и продава модно облекло. Освен облекло, H&M предлага на клиентите си различни интериорни стоки. Също така компанията предлага „Моят H&M“ програма за своите най-големи любители, за да могат да се възползват от специални оферти и отстъпки.

В брошурата на H&M може да намерите информация за изгодни промоции и отстъпки, както и информация за магазините най-близо до Вас и тяхното работно време.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение |
Управление на бисквитките