Други потребители същото разгледаха следните каталози

Търси Guess в твоя град

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията

Общи условия

Други Дрехи и обувки магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Guess ...

GUESS е една от най-разпознаваемите модни фирми по целия свят. Различните GUESS колекции, изложени в униклано създадени концепции, създават визуално и функционално удовлетворение на клиентите.

Родено през 1981 г., името GUESS е замислено по време на едно от дневните спускания на братята Марсиано по Олимпийския булевард в Лос Анджелис, Калифорния - сегашното главно управление. Фокусирана повече върху имиджа на марката, а не върху специфичните продукти, рекламната стратегия на GUESS е да изразява по-скоро отношение и начин на живот, отколкото тенденция на пазара през този сезон. . Елементите на дизайна съчетават непринуденост, иючистени архитектурни линии и ярко осветление. Днес GUESS има множество магазини позиционирани в 85 държави извън САЩ и Канада. В България първите магазини на марката навлизат през 2010г. и в момента броят на модните магазини наброява над 5 в София, Варна и Благоевград.

Тук може да намерите информация за най-близките магазини до Вас, както и за работното им време.

GUESS предлага на своите клиенти разнообразна колекция от модерни дрехи, чанти, часовници, обувки и други. В брошурата може да откриете промоции и намаления на част от модните продукти, както и идеи, за да бъдете в крак с най-новите модни тенденции.

Визиите на GUESS са секси и приключенски. Те се налагат в модните тенденции с американската си визия, съчетана с уникалното си за Европа внимание към детайла. Често името на марката е свързвано с "момичетата на Guess", сред които са Клаудия Шифър, Ева Херцигова, Карла Бруни, Наоми Кембъл, Дженифър Лопес. А съвсем наскоро рекламно лице на специално колекция стана и нашумелият регетон изпълнител Джей Балвин.