Hobo / ДАМСКО

Повече от 1 месец
ПРОВЕРИ ОФЕРТИТЕ!

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Дрехи и обувки

Общи условия

Други Дрехи и обувки магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална United Colors of Benetton ...

United Colors of Benetton e световен лидер в производството и разпространението на дамско, мъжко, детско, тинейджърско облекло и бельо. Характерен за тях е цветния, жизнерадостен и динамичен стил на Benetton.

Като една от най-известните по света марки и част от Bennetton Group S.p.A., United Colors of Benetton създава автентични модни предложения за мъже, жени и деца, подходящи за всеки ден. Международната марка е основана от семейството на Benetton през 1965 г. в Тревизо, Италия. Винаги на ръба, винаги еволюираща, винаги адаптивна към най-актуалното, компанията изгражда успеха си на основата на иновацията и уникалния талант да вижда възможности там, където останалите не успяват.

United Colors of Benetton комбинира цветове, качество и мода в неподправен микс. Без значение от специфичните вкусове, марката е подходяща за всички, които искат да открият отличната цялостна визия за всеки ден - в офиса, през свободното време, в града или на открито. 

Освен United Colors of Benetton, Undercolors of Benetton, Sisley и Playlife също са част от Benetton Group. Днес Benetton Group притежава над 6500 магазина и може да бъде открита в над 120 страни по целия свят.

Цветното пътешествие в България на марката започна през 1998г. с първия си магазин на площад „Славейков” 10, а днес след толкова години, броят на магазините е над 15, в повече от 7 града в цялата страна.

Тук можете да разгледате брошурата на Benetton и да се възпозлвате от интересни промоции и идеи на специални цени.

Benetton Group е известен с провокативни, оригинални и понякога противоречиви "United Colors" кампании, създадени от Oliviero Toscani. Подчинени на своята идентичност и ценности, тяхното послание е универсално: отвъд границите, кожата, цвета и езика. С вдъхновение Benetton активно насърчава свободата на словото и дава гласност на хуманитарни каузи, с което придава значение и стойност на собственото си име и изгражда реална връзка със своите клиенти.

Тук може да намерите местоположението на най-близките магазини до Вас и работното им време.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение