Tiendeo official website

Реклама

Каталог Зора

Остават 9 дни

Търсиш най-добрите оферти на Зора?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Зора, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Зора или други магазини в категорията на Дрехи и обувки в твоя град. В момента има 1 каталог на Зора on Tiendeo. Разгледай каталога на Зора "Каталог Зора" Валиден от 17/03/2023 до 10/04/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други Дрехи и обувки магазини

  • Logo Pepco
  • Logo Зора
  • Logo LC Waikiki
  • Logo Zara
  • Logo Pandora
  • Logo New Yorker

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Зора ...

ЗОРА е единствената изцяло българска верига за IT, бяла, черна, дребна домакинска, климатична и офис техника. Веригата има вече повече от 25-годишна история и традиции в търговската сфера.

ЗОРА е единствената изцяло българска верига за IT, бяла, черна, дребна домакинска, климатична и офис техника. Веригата има повече 25-годишна история и традиции в търговската сфера. Първият ѝ магазин отваря врати през 1991 година на улица „Козлодуй” 23 в София. ЗОРА достига до своите лоялни клиенти, както и към много нови такива, чрез изграждане на верига от магазини в цялата страна. Към момента ЗОРА има над 35 търговски обекта, разположени в повече от 20 града, 5 складови бази и електронен магазин.  

Освен това търговска верига Зора е оторизиран партньор на Apple за България. В техните магазини или онлайн можете да намерите широка гама от продуктите на водещия IT бранд: настолни и преносими Mac компютри, актуалните модели iPhone, разнообразие от iPad модели, както и множество аксесоари за всеки един от Apple продуктите. Меломаните ще открият известните с примиум звученето си серии слушалки и аудио колонки на Beats by Dr. Dre (Beats). A Apple TV ще ви пренесе в бъдещето на телевизията. И всички продукти и техника биват предлагани за много изгодни цени.

На всеки три седмици, търговска верига "Зора" изготвя брошура, в която се включват атрактивни промоции на най-новите или най-търсените уреди и техника, както и стоки от верига Homey.

Актуалните промоции и намаления, както и информация на местоположението на най-близките магазини около Вас и работното им време може да откриете в електронната брошура на „Зора” в Тиендео.

Търговска верига ЗОРА предоставя възможност за специални отстъпки от цената на различни продукти във всичките си търговски обекти чрез Карта за лоялен клиент. Карта за лоялен клиент на ЗОРА може да получи всеки клиент, направил покупка в някой от магазините на веригата. 

Стоки, поръчани онлайн се доставят от куриер или от служител на ЗОРА в срок от 2 до 5 работни дни (в зависимост от наличността на поръчания продукт). За гр.София се изпълняват и бързи доставки между 24 и 48 часа след потвърдена наличност.

 Търговска верига ЗОРА възстановява, платената от купувача сума, в 14-дневен срок (включително с разходите за доставка) в случай, че той иска да се откаже от покупката.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona