Plesio Kitchen

Остават 21 дни
ПРОВЕРИ ОФЕРТИТЕ!

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Търси Plesio в твоя град

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Техника и электроника

Общи условия

Други Техника и электроника магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Plesio ...

Плесио Компютърс е международна компания с 40-годишна история, която е специализирана в търговията с IT продукти, консумативи и офис канцелария.

Плесио Компютърс е основана през 1969 г. в Атина, Гърция, а през 2004г. влиза на Българския пазар като понастоящем обслужва над 16 000 клиенти от цялата страна, като предоставя цялостно решение при доставката на ИТ продукти, консумативи и канцелария за офиса. Първият магазин на компанията отваря врати в центъра на гр. София. Магазинът е разположен на площ от 850 кв.м. и предлага повече от 11 500 ИТ продукти, канцеларски материали и комуникационни устройства. Днес служителите на компанията в България са вече над 70. 

В магазина на Плесио Компютърс ще намерите богат асортимент от преносими и настолни компютри, таблети, периферия, телефони и смартфони, черна техника, игри и консумативи. Всички стоки са от доказани и световноизвестни марки, а обучените и професионални консултанти ще Ви помогнат в избора на подходящ продукт за Вас, и ще Ви дадат компетентна консултация.

В каталозите, които издава Плесио Компютърс, ще откриете най-новите технологии, услуги и продукти, предлагани от компанията. Обикновено те са тематични и представят различни категории продукти, на атрактивни цени. Също така Плесио издава и каталог със специални предложения изцяло насочени към корпортаивни В2В клиенти.

За да се запознаете с актуалните предложения от Плесио Компютърс, може да посетите техния официален сайт или да разгледате брошурите им в Тиендео. Освен това може да намерите местоположението на магазина на компанията, както и работното време.

Днес Плесио Компютърс има 27 магазина в Гърция и един в България  с площ от 750 до 2000 кв. м. Служителите, работещи за групата са над 1500.

От фирмата предлагат и доставка както до посочен от Вас адрес, така и до магазина на компанията. В магазина работи и сервизен отдел – седем дни в седмицата, който предлага асемблиране и персонализация на компютри. Плесио е единственият магазин за ИТ продукти в центъра на София с безплатен паркинг за своите клиенти. Магазинът се посещава над 1000 души на ден, а на онлайн страницата има над 150 000 уникални посещения на месец. Освен това фирмата предала възможности за „упгрейд“ на Вашите настоящи компютри и аксесоари.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение