VIVACOM Оферти

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Техника и электроника

Общи условия

Други Техника и электроника магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална VIVACOM ...

Vivacom е една от най-големите български телеком компании, която предлага мобилни и фиксирани услуги, оптичен интернет, цифрова телевизия, както и индивидуални телекомуникационни решения.

Българска телекомуникационна компания (БТК) ЕАД оперира  на българския пазар от 1992 г. и вече осем години е позната на потребителите у нас с търговската марка Vivacom.Стартирайки като трети – последен – GSM оператор с придобития за това лиценз през 2005 г., компанията изминава динамичен път до постигане на лидерското място в сектора - през 2017 г. отбелязва пет поредни години, за които Vivacom е оператор номер 1 в България.

Vivacom съществува на българския пазар от 2009 г., като официалана търговска марка на БТК. През 2005 г. БТК започва изграждането на мобилна мрежа и стратира мобилни услуги с марката Vivatel. С цел по-доброто обслужване и разширяване на предлаганите телекомуникационни услуги, БТК и Vivatel се обединяват в настоящата Vivacom. Vivacom има повече от 4 мил. активни потребители, а търговските обекти са разположени из цялата страна, като броят им е над 230.

Днес Vivacom е оператор с изключително голям обхват на телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, сателитна и интерактивна телевизия от най-ново поколение, както и индивидуални предложения за нуждите на корпоративните си клиенти.

Ежемесечно Vivacom издават каталог, в който са включени най-новите услуги и устройства, които предлага компанията. От него клиентите могат да се запознаят с възможностите на закупуване на различните устройства, както и условията на абонаментните и предплатени планове.

Актуалните предложения и промоции, може да разгледате в електронния каталог на Vivacom, в Тиендео.

С цел по-доброто обслужване на клиентите и тяхното удовлетворение, Vivacom инвестира в иновативни решения, които да отговорят на съвременните изисквания и нужди на потребителите.

В магазините на Vivacom може да откриете най-новите мобилни и смартустройства, преносими компютри и таблети, и аксесоари на промоционални цени. С помощта на професионалните консултации от персонала, ще може да направите правилната за Вас покупка. Компанията предлага и роуминг услуги, както и възможност за допълнителни добавки към роуминг плановете. 

Vivacom организира и провежда различни проекти, свързани със социални проблеми, културни и спортни програми, дарителски кампании. Vivacom взема участие и в национални и благотворителни инициативи. Мотото на компанията „Всичко, което ни свързва” описва стратегията и целта на Vivacom – да предоставят най-модерните комплексни услуги и решения на своите клиенти

Тук можете да открите брошурата на Vivacom, която излиза всеки месец и предлага различни отстъпки и промоции, както и информация за магазините в близост до Вас и работното им време.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение