Технополис Оферти

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Техника и электроника

Общи условия

Други Техника и электроника магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Технополис ...

ТЕХНОПОЛИС е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. В ТЕХНОПОЛИС можете да намерите продукти на всички световни производители на техника.

Произход и магазини

Първият ТЕХНОПОЛИС отваря врати през 2001 г., а днес вече, компанията управлява над 30 хипермаркета в над 25 големи града на България. Седем от обектите са в София, в столичните квартали Младост, Люлин и Надежда, и в моловете Сердика Център София, The Mall, Bulgaria Mall и Paradise Center, а останалите са в Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Враца, Шумен, Сливен, Благоевград, Добрич, Ямбол, Кюстендил, Пазарджик, Кърджали, Перник, Силистра, Видин, Монтана, Разград, Хасково, Габрово и Сандански.

 

За ТЕХНОПОЛИС

В ТЕХНОПОЛИС потребителите ще намерят над 25 000 уреди, техника и аксесоари за дома, офиса и автомобила. Бяла техника и уреди, които улесняват домакинската работа и ни пестят време и усилия - хладилници, печки, перални, сушилни, климатици, бойлери, кафе машини, грилове, тостери, ютии, фритюрници, миксери, пасатори, микровълнови фурни, прахосмукачки и пр. Тук ще намерите още цялата гама уреди за грижа за тялото като сешоари, преси за коса, машинки за подстригване, епилатори и др. В ТЕХНОПОЛИС има и огромно разнообразие от продукти от черната техника, компютърните и информационни технологии. В обширния сектор за телевизори, видео и аудио техника можете да изберете телевизор или телефон с най-разнообразни големини на екрана и функции от всички световни производители като Samsung, Apple, Huawei и други. В хипермаркети ТЕХНОПОЛИС можете изцяло да оборудвате своя офис или дом с настолни компютри, лаптопи, таблети, различни модели монитори. Тук са събрани също принтери, скенери и всякакви други офис уреди аксесоари.

Освен многото продукти, Технополис предлага и постоянни промоции, които може да откриете в промоциналната брошура на магазина, освен това сега клиентите могат да се възползват и от специалните еко оферти на ТЕХНОПОЛИС. 

ТЕХНОПОЛИС предалага на своите клиенти богата гама от оферти и промоции както в своята онлайн брошура така и в магазините в 25-те града в България. Освен това потребителите могат да се възползват от новата услуга „Купи онлайн и вземи от магазин“ само с няколко прости стъпки.

Ако пък решите да се запътите до най-бизкия до вас магазин, за най-добрия избор в цялото многообразие от продукти ще ви помогнат специално обучените продавач-консултанти на верига хипермаркети ТЕХНОПОЛИС.

Освен изгодните предложения на уреди с промоционални цени, сега клиентите могат да се възползват и от специалните еко оферти на ТЕХНОПОЛИС. Ако желаете да смените стария си уред вкъщи с нов енергоспестяващ, ще получите отстъпка за новия уред от същия вид. ТЕХНОПОЛИС не само ще ви го достави безплатно, но и ще вземе стария уред и ще го предаде за рециклиране без това да ви струва никакви усилия и пари за транспортирането му.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение