Каталог май 2022г

Остават 7 дни
ПРОВЕРИ ОФЕРТИТЕ!

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Техника и электроника

Общи условия

Други Техника и электроника магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Telenor ...

Теленор е водеща телекомуникационна компания, която предлага пълния набор от услуги (мобилни, фиксирани и пренос на данни) на над 4 милиона активни потребители в България.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,9 милиона активни потребители в България. До 4 ноември 2014 г. компанията работи на българския пазар под марката GLOBUL, а от 1 август 2013 г. е част от международната Теленор Груп, която оперира в 13 държави в Европа и Азия, и има над 186 милиона абонати. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, стават част от PPF Group. Към момента в Теленор работят над 2200 млади и висококвалифицирани специалисти. Продуктите и услугите се предлагат в повече от 370 търговски обекта в цялата страна, сред които над 230 представителни магазина на Теленор и магазините на официалните ни партньори Internity.

Теленор предоставя на своите клиенти пълния спектър от телекомуникационни услуги: мобилни, фиксирани и пренос на данни, за да гарантират свобода и удоволствие от общуване без ограничения. Компанията инвестира непрекъснато в иновативни решения, за да отговаря на постоянно променящите се нужди на клиентите си. Към края на юни 2013 г. Теленор има над 4,6 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99.98% от населението на България и на 99.50% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 98.66% от населението на страната. Предлагат роуминг услуги в над 180 страни в партньорство с повече от 460 международни телекомуникационни мрежи. 

Промо офертите на компанията се публикуват в ежемесечния каталог-брошура. В него може да откриете информация за разнообразните програми за частни и бизнес клиенти, акуалните услуги на компанията, нови устройства, по-добри цени на актуални модели телефони, както и да научите повече за програмата ЗАЕДНО.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 4 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, стават част от PPF Group. PPF Group е реализирала инвестиции в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в повече от 20 страни в Европа, Азия и Северна Америка. Групата притежава активи на стойност над 38 млрд. евро (към 31 декември 2017 г.). Към 31 декември 2017 г. служителите на PPF Group в световен мащаб са общо 170 000.

Компанията предлага и услуга Собствен сервиз ако Вашите устройства имат нужда от ремонт. Теленор ще се погрижи да не останете без средства за комуникация за дълго.

Още оферти от Техника и электроника

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение