Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията

Общи условия

Други Техника и электроника магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Техмарт ...

Техмарт е верига магазини за черна и бяла техника, телевизори, лаптопи и домакински електроуреди.

Фирмата „Магнум-Д” ЕООД е основана през 1995 година с предмет на дейност - внос, търговия и дистрибуция на климатична, бяла и черна техника. От края на декември 2013 гoдина компанията влиза на ритейл пазара със собствени магазини под името Техмарт (Techmart). Те се отличават с перфектен сервиз за клиента, добри цени и промоции и над 7000 постоянни артикула.

Магазините на Техмарт предлагат голям асортимент от качествени  телевизионни и аудио продукти, фото и видео технологии, компютърни и мобилни устройства, дребни и големи техники за домакинството, както и уреди за вграждане. Освен основните електроуреди, в магазините на Techmart можете да намерите необходимите аксесоари и допълнителни артикули за вашето всекидневно удобство. За запалените геймъри магазините предлагат страхотни игри и софтуер. Всички продукти са винаги на страхотни цени, които можете да следите в брошурата, която Техмарт издава всеки месец.

Магазините наброяват над 10 и могат да бъдат намерени в големите градове в страната. Тук можете да намерите информация за местополжението на най-близките магазини до Вас и работното им време.

Веригата Техмарт предлага голямо разнообразие от електрически и електронни стоки, ИТ оборудване и малки домакински уреди на най-добри цени.

На площ от над 2000 кв.м. клиентите могат да избират измежду широка гама кухненски и домакински уреди, телевизори, лаптопи, климатични инсталации и други продукти за домашно ползване на различни световно известни марки, както по-ниски, така и по-високи по отношение на ценовия си диапазон. Каталогът на Техмарт се отличава с богат избор от над 7000 постоянно запазени продукта на добри цени, атрактивни промоции и перфектно обслужване на клиентите.

Техмарт осигурява безплатен транспорт до адреса на клиента, възможности за разсрочено плащане на 10 вноски с 0% лихва за над 400 специално обозначени артикула и организира големи промоции на всеки три седмици.