Jar Пролетен Маратон 2022

Остават 7 дни
ПРОВЕРИ ОФЕРТИТЕ!

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Техника и электроника

Общи условия

Други Техника и электроника магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална JAR Computers ...

JAR Computers е една от най-известните компютърни фирми в България. Фирмата е вносител на IT продукти от доказани и световноизвестни марки, както и предлага комплексни решения в сферата на IT оборудването.

JAR Computers развива дейността си на българския пазар от повече от 20 години, като днес има изградена търговска мрежа в над 30 града в страната от собствени търговски обекти, франчайз магазини и представители. Основната цел на JAR Computers е да оправдае високите очаквания както за професионално обслужване, така и бърза доставка, висококачествени продукти и изгодни ценови условия.

Периодично JAR Computers предлага изгодни промоционални оферти на избрани продукти. В официалния сайт на фирмата, може да откриете дневни и седмични промоции, а месечно се издава и брошура. В нея са включени най-новите, търсени или продавани стоки, на по-ниска от постоянната цена. Може да се запознаете с всички атрактивни предложения от JAR Computers в сайта на Тиендео. Освен това може да намерите най-близките магазини до Вас и тяхното работно време.

В магазините и представителите на JAR Computers ще откриете богат асортимент от преносими и настолни компютри, таблети, периферия и консумативи, на водещите световни марки като Intel, TOSHIBA, Philips, НР, Panasonic, Brother и много други. JAR Computers е официален представител и вносител на Kingmax, JNC, Zalman и други. За удобство на клиентите, всички стоки могат да се закупят и от интернет магазина на JAR Computers, където ще откриете много промоционални оферти и специални намаления.

JAR Computers предлага на своите клиенти над 140 000 продукта в следните области: компютри; гейминг; офис комсумативи; бяла техника и електроуреди за дома; В брошурата на марката може да намерите много от тези продукти на специални промоционални цени.

Компанията предлага и изграждане на мрежова инфраструктура, информационни и системи за видеонаблюдение и други. JAR Computers предлагат доставка и транспорт на закупените продукти, както до посочен от Вас адрес, така до офисите на куриерските фирми. Продуктите могат да за закупят и на лизинг, по някои от разплащателните планове на TBI Credit, UniCredit, БНП Париба.

JAR Computers предлага ежедневни, седмични и месечни промоции.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение