Търси Т Маркет в твоят град

Нещо, което може да те заинтересува за Т Маркет ...

T MARKET е верига супермаркети е доверен партньор за практично пазаруване на своите клиенти в повече от 35 малки и големи градове в цяла България.

T MARKET е верига супермаркети за търговия на дребно, собственост на „Максима България“. Част от холдинга MAXIMA GRUPE, който оперира компании за търговия с бързооборотни стоки в Литва, Латвия, Естония, България и Полша.

Първият T MARKET в България отваря врати през 2005 година. Магазините са пригодени за практично ежедневно пазаруване. Разположени са на 400-800 кв. м. търговска площ и предлагат разнообразие от пресни и свежи продукти в непосредствена близост до дома или работното място.

В средата на 2018 година магазините T MARKET наброяват поече от 70 в цялата страна. Може да ги откриете в повече от 35 градове в България.

Избрани продукти се включват в брошурата на T MARKET, която се издава васяка седмица. Те са с намалени промоционални цени, като се предлагат стоки от всички категории. Това дава възможност на клиентите да закупят желаните продукти, на достъпни цени и с провереното качество на T MARKET. Информация за най-новите оферти от магазина, може да откриете в каталога на T MARKET, публикуван на Тиендео.

Клиентите на верига T MARKET могат да открият необходимите им артикули и стоки за ежедневния бит и домакинство. Богатият асортимент предлага на своите клиенти свежи и пресни плодове и зеленчуци, млечни продукти, месо и месни деликатеси, консервирани и опаковани храни, захарни изделия и други. 

Освен висококачествени хранителни стоки, в магазините на T MARKET  могат да се закупят козметика, домашен текстил, аксесоари, облекло и обувки, електроуреди и посуда, детски стоки и играчки, канцеларски материали и подаръчни артикули.

Клиентите на T MARKET могат да се възползват и от клиентската карта „Благодаря”, с която се осигуряват ценови намаления на стоки и продукти, обозначени със специалния знак „Благодаря”.

Други Супермаркети магазини в твоят град

Тиендео използва бисквитки, за да предлага своите услуги, персонализира реклами и анализира трафика. Можете да промените по всяко време контролите си за поверителност в настройките.