Tiendeo official website

Реклама

Лидл брошура

Изтича утре

Търсиш най-добрите оферти на Лидл?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Лидл, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Лидл или други магазини в категорията на Супермаркети в твоя град. В момента има 3 каталози на Лидл on Tiendeo. Разгледай каталога на Лидл "Лидл брошура" Валиден от 30/03/2023 до 02/04/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други продукти от Лидл

Други Супермаркети магазини

  • Logo Лидл
  • Logo Кауфланд
  • Logo Billa
  • Logo Т Маркет
  • Logo Метро
  • Logo Фантастико

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Лидл ...

Лидл е верига супермаркети лидер в Европа, четвърти в света и водеща в България. Веригата предлага бързооборотни стоки като хранителни продукти, дрехи и уреди като всяка седмица има нови предложения и специални намаления.

Произход и магазини

Историята на ЛИДЛ започва около 1970 г. в Германия, когато е открит и първият магазин от веригата. Това поставя началото на развитието на една голяма търговска верига. В следващите 10 години, магазините на ЛИДЛ са вече из цяла Германия и следващата цел на кампанията е разпространението на супермаркетите и в цяла Европа. В момента веригата има над 9000 магазина в над 20 европейски страни.

Историята на успеха на ЛИДЛ България започва на 25 ноември 2010 година, когато в рамките на един ден са открити първите 14 магазина в 11 града в страната. В началото на 2017 година компанията вече има 86 магазина в 45 града включително в Созопол, Кърджали, Сандански, Дупница. От ЛИДЛ залагат на качеството на ниски цени, за да бъдат доволни техните клиенти.

 

За ЛИДЛ

Актуална брошура на ЛИДЛ винаги представя най-добрите намаления за промоционалната седмица като например „Испанска седмица“, „Азиатска седмица“, „Немска седмица“ и други. Освен любимите си хранителни продукти на ниски цени, ще намерите уреди, дрехи и какво ли още не.

В каталога са събрани всички необходими неща на ниски цени, с гаранция за високо качество.

 В магазините винаги очаквайте пресни продукти и най-вече свежи плодове и зеленчуци. От компанията гарантират за високото качество на продуктите и силния контрол преди да стигнат до крайния потребител.

Обслужването е един от елементите, с който от ЛИДЛ се гордеят най-много. Обслужването е винаги на ниво, с максимален стремеж да е перфектно и бързо.

Висококачествено, изгодно, устойчиво. Това е комбинацията която прави веригата магазини ЛИДЛ различни и отлични.

Всяка седмица нови предложения и специални намаления

Всяка седмица имате шанс да разгледате новата седмична брошура на ЛИДЛ. Ежеседмично от магазина правят големи промоции, които публикуват в своя каталог. За разнообразие на потребителите организират постоянни промоции като „Френска седмица“, „Испанска седмица“, „Азиатска седмица“, "Италианска седмица“, Немска седмица“, “XXL седмица“ и много други.

Актуална ЛИДЛ брошура винаги представя най-добрите намаления за промоционалната седмица. Освен любимите си хранителни продукти на ниски цени, ще намерите уреди, дрехи и какво ли още не за дома, за офиса, за цялото семейство, за ски или излет, за плаж или спорт.

В каталога са събрани всички необходими неща на ниски цени, с гаранция за високо качество.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona