Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията

Общи условия

Други Супермаркети магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Фантастико ...

Фантастико e българска верига супермаркети, в които можете да намерите голямо разнообразие на месни и млечни продукти, свежи зеленчуци и плодове, прясно изпечени хлебни изделия и други.

Фантастико отваря първия си магазин в София през 1991 г. Днес компанията управлява над 40 супермаркета, като броят им ежегодно расте. Благодарение на модерната си визия, качеството на стоки и услуги, богатия асортимент и доброто обслужване, веригата се развива изключително успешно на българския пазар. Ежеседмично във веригата пазаруват над 100 000 клиента, които се убеждават, че разнообразието, качеството на храната и услугите са основен приоритет за компанията. Във Фантастико работят над 3 100 човека, които са част от един професионален, сплотен и отговорен екип. С разрастването на веригата броят на служителите непрекъснато расте, както и професионалните възможности.

В супермаркети Фантастико можете да намерите голямо разнообразие на месни и млечни продукти, свежи зеленчуци и плодове, прясно изпечени хлебни изделия  и други. Фантастико предлагат комплексна грижа за клиента. Тя е допълнена с удобството от разположените в обектите аптеки, банкомати, фото  ателиета, паркинги, детски площадки, застрахователени брокери, Easy Pay, химическо чистене и други. За да предложат персонализирано обслужване на клиентите, Фантастико осигурява четири собствени марки продукти -  “ФФвкус”, „ФФдом”, ФФ4лапи” и „ФФбутик”.

Фантастико издава брошура всяка седмица и в нея можете да намерите всички актуални промоции и отстъпки за периода. В нея ще видите кои са най – ниските цени в магазина, както и какъв е аростиментът на нехранителните стоки. Можете да разгледате брошурата на Фантастико в Тиендео, както и да намерите най-близките магазини до Вас и работното им време.

По-големите формати супермаркети „Фантастико” разполагат с био щанд, месна, рибна и млечна витрина, суши кът, топла точка, пекарна, сладкарска витрина, кафетерия, шанд за деликатесни сирена, детски кътове и площадки.

Освен това, Фантастико предлага на своите клиенти „Лоялна програма“, за да се възползват от намаления и отстъпки при всяко свое пазаруване в магазините на веригата.

Тук можете да намерите информация за местоположението на най-близките магазини до вас, както и за работното им време.