Tiendeo official website

Реклама

Седмична брошура

Изтича утре

Търсиш най-добрите оферти на Кауфланд?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Кауфланд, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Кауфланд или други магазини в категорията на Супермаркети в твоя град. В момента има 3 каталози на Кауфланд on Tiendeo. Разгледай каталога на Кауфланд "Седмична брошура" Валиден от 26/03/2023 до 02/04/2023 и започни да спестчваш веднага!

Други продукти от Кауфланд

Други Супермаркети магазини

  • Logo Лидл
  • Logo Кауфланд
  • Logo Billa
  • Logo Т Маркет
  • Logo Метро
  • Logo Фантастико

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Кауфланд ...

Kaufland е немска верига супермаркети, която отваря първия си магазин през 1984г. Kaufland се гордее с богато разнообразие от стоки, което ежедневно предлагат на своите клиенти на достъпни цени.

Kaufland е водеща верига супермаркети от Германия, част от Schwarz Gruppe която също притежава Lidl and Handelshof. Открива първия си магазин през 1984г в Некерсулм, Германия и бързо се превръща в лидер в тогавашната Източна Германия. Днес веригата има над 1300 магазина с около 150 000 служители в седем европейски страни, сред които е и България от 2006г.

Веригата супермакети Kaufland предлага богато разнообразие от продукти на всчкакъв тип ценови категории – от премиум до икономични. Марката Kaufland се гради на три основни принципа – качество, разнообразие и цени. В магазина лесно може да откриете всичко, от което се нуждате или търсите. Целта на Kaufland е да предложи на своите клиенти голямо разнообразие от местни, регионални и интерациоални производства и продукти. Кауфланд се гордее и с няколко собствени марки в различни категории EXQUISIT, K-Bio, K-Classic baby, K-Classic, SWITCH ON, Cultura Vini.

Брошурата на Kaufland се публикува всяка седмица. В нея може да откриете най-новите промоции, които супермаркета предлага. На главната страницата са най-добрите оферти за тази седмица, а в останалата част от каталога са разположени по различни категории като месни и млечни продукти продукти, където може да намерите всички промоции на меса, колбаси, салами, сирена, плодове, зеленчуци и много други. Освен това веригата предлага и специални промоции на продукти от Америка, Гърция и много други. Можете да намерите и оферти на продукти за дома, за автомобила, за градината, както и облекла за жени, мъже и деца. 

Също така може да намерите в каталога на Kaufland информация за най-близките магазини до Вас и работното им време.

Kaufland България отваря врати на първия си магазин през 2006г в София, а сега на територията на България могат да бъдат намерени над 35 магазина на веригата в по-големите български градове.

Kaufland предлага на своите клиенти от текстил за дома до дълбоко замръзени продукти, от свежи зеленчуци до вкусни шоколадови изкушения. Всяка седмица в брошурата на Kaufland може да намерите истинско разнообразие на изгодни цени. Кауфланд се гордее и с няколко собствени марки в различни категории EXQUISIT, K-Bio, K-Classic baby, K-Classic, SWITCH ON, Cultura Vini.

Ако пък искате специалните оферти на Kaufland да са винаги на една ръка разстояние до Вас, можете да изтегите мобилното приложение на Kaufland или да се абонирате за броушурата. По този начин няма да изпуснете нито една промоция на веригата

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona