Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Спорт

Общи условия

Други Спорт магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална NIKE ...

С повече от 40 години опит NIKE е една от водещите марки в света на спорта и ежедневното облекло и обувки.

Фирмата Nike, първоначално известна като Blue Ribbon Sports (или BRS, в превод „синя спортна панделка“), е основана от бегача на средни разстояния в отбора на Университета на Орегон Филип (Фил) Найт и неговият треньор Бил Бауърман през януари 1964 г. Компанията първоначално работи като дистрибутор на японския производител на обувки Onitsuka Tiger (днес ASICS).

Еф Еф Груп България до скоро позната като Елмек Спорт България е търговска компания, създадена през 1997 г. с основна функция официален представител на Nike за България. През първите пет години компанията акцентира върху развитието на дистрибуторска мрежа от оторизирани дилъри из цялата страна. През пролетта на 2002 година Еф Еф Груп България отваря първия фирмен NIKE Only Store и компанията започва постепенно да разширява веригата си собствени магазини. 

Днес всички стоки на Nike са признак за отличен вкус, но и качество, което не може да се сравни. Те изработват не само дрехи и обувки за възрастни, но също така за деца. Стоките на бранда съчетават дори последните технологии в себе си. Ако искате да се облечете наистина страхотно, като от бляскавите списания, значи Nike е това, което търсите.

В каталога на Nike може да намерите актуални предложения на спортни стоки и специални промоции.

Мисията на Nike е това, което ги кара да правят всичко възможно да разширят човешкия потенциал. Те правят това, като създават новаторски спортни иновации, като правят продуктите си по-устойчиви, като изграждат креативен и разнообразен глобален екип и като оставят положително въздействие в общностите, в които живеем и работим.

Много спортни отбори използват Nike за спонсор. Някои от най-известните футболисти играят с екипировка на Nike: Кристиано Роналдо, Фернандо Торес, Роналдиньо и др. Повечето от тенисистите на челни места също са рекламни лица на Nike.

Ако искате да се възползвате от някои специални предложения и намаления на спортни стоки, може да разгледате брошурата на Nike. Също така тук може да намерите информация за най-близките магазини на марката и тяхното работно време.

Още оферти от Спорт

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение