Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията

Общи условия

Други Спорт магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Decathlon ...

Decathlon е eдна от най-големите световни вериги за спортни стоки.

Decathlon е верига от големи предприятия, занимаващи се с продажба и дистрибуция на спортна екипировка, дъщерно дружество на френската група Mulliez. Присъстващ в над двадесет страни, Decathlon се отличава със силното развитие на своите дистрибуторски марки.

Първият магазин на Decathlon е открит през 1976 г. в Лил (Франция). Десет години по-късно компанията открива магазини в Германия и през 1992 г. открива първия си магазин в Испания за Олимпийските игри в Барселона. Първият магазин на Decathlon в България е открит през 2013г. В момента с страната има над 5 магазина.

Марката предлага продукти за над 70 вида спорта както и спортни облекла и екипировки за мъже, жени и деца. Можете да пазарувате свободно в магазините, техните сътрудници са винаги на среща, за да Ви консултират. Тяхната мисия са довнолните клиенти.

От Decatlhon са се погрижили всеки начинаещ спортист да открие най-качествените стоки на ниски цени, а също е и идеалното място за всеки професионалист в спорта, тъй като инженерите и лабораториите на световната спортна верига ежегодно предоставят на своите клиенти иновативни стоки, за да може да се наслаждават на спорта възможно най-много.

В брошурата на Decatlhon може да откриете най-новите спортни стоки и продукти и да се възползвате от специални намаления и оферти.

В Decathlon ще може да отриете всичко, от което имате нужда за своето спортно хоби. Марката предлага стоки от над 70 вида спорта и прави доставки из цялата страна.

С карта Decathlon можете да поддържате спортната си екипировка в готовност за използване по всяко време на годината. Също така можете да използвате безплатно една от предлаганите услуги в тяхното ателие в рамките на една календарна година. 

Тук може да намерите информация къде са най-близките магазини до Вас и работното им време. Може също така да посетите онлайн страницата им и да направите поръчки, които да бъдат доставени до Вашия дом или офис.