Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията

Общи условия

Други Спорт магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Deichmann ...

Като европейски лидер в търговията с обувки, в Deichmann има богат избор на пазара на обувки за хора от всички възрасти.

Deichmann е германска верига за търговия на обувки и спортни облекла. Основана през 1913 г. от Хайнц-Хорст Дейхман, компанията все още е със седалище в родното си място в Есен, Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Deichmann може да се намери в над 20 страни в Европа и САЩ.На българския пазар веригата стъпва в първото десетилетие на новия век и вече наброява повече от 15 магазина из цялата страна.


В Deichmann има богат избор на пазара на обувки за хора от всички възрасти. Техните собствени марки включват по-специално Graceland, Catwalk и 5th Avenue за жени; AM Shoes, Венеция и Мемфис One за мъже, и Cupcake Couture и Bobbi Shoes за по-младите членове на семейството. Освен това, те продават широка гама обувки от най-добрите спортни марки като Adidas, Puma, Nike, Row, Kappa, Reebok и др. Техните търговски обекти са монтирани в стил 'rack room', който е предназначен да използва оптимално наличното пространство и да максимизира комфорта за клиентите. Този подход към търговията на дребно гарантира, че изделията винаги са изложени в различни размери и са напълно достъпни за клиента. Магазините на Deichmann са създадени, за да ви насърчат да търсите стоките, които търсите, сами и без прекъсване; и ако имате нужда от помощ и съвети във всеки един момент, технията специализиран персонал е винаги на разположение, за да го предостави.

В брошурата на Deichmann можете да намерите специални промоции и офери на богат избор обувки за Вас и за цялото семейство.

Deichmann е било и до днес остава семейно предприятие. Това ще остана така и за в бъдеще. Семейство Deichmann следва християнските ценности за човечност и се стреми да ги въведе и в трудовото ежедневие – знаейки добре, че реалността винаги ще изостава от желаното идеално състояние.

Лайтмотивът на дружеството се описва от мотото ”Дружеството трябва да служи на човека”. За семейството в основата на дружеството, както и за всички негови служители с управленски функции, е от основно значение този мотив да е водещ както в цялостните им действия, така и в ежедневните им решения – и като такъв той се превръща в лично прието задължение и отговорност.

Те искат да предлагат модерни актуални и качествени обувки на изключително добра цена за всеки. Служителите на Deichmann мислят и действат във всички фирмени сфери и на всички нива изцяло в услуга на клиента. За да бъдат най-добрите в търговията с обувки, техните служители работят над средното ниво и се трудят в рамките на своята позиция предприемачески, самостоятелно и със стремеж към добри резултати.