Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Спорт

Общи условия

Други Спорт магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Deichmann ...

Като европейски лидер в търговията с обувки, в Deichmann има богат избор на пазара на обувки за хора от всички възрасти.

Deichmann е германска верига за търговия на обувки и спортни облекла. Основана през 1913 г. от Хайнц-Хорст Дейхман, компанията все още е със седалище в родното си място в Есен, Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Deichmann може да се намери в над 20 страни в Европа и САЩ.На българския пазар веригата стъпва в първото десетилетие на новия век и вече наброява повече от 15 магазина из цялата страна.


В Deichmann има богат избор на пазара на обувки за хора от всички възрасти. Техните собствени марки включват по-специално Graceland, Catwalk и 5th Avenue за жени; AM Shoes, Венеция и Мемфис One за мъже, и Cupcake Couture и Bobbi Shoes за по-младите членове на семейството. Освен това, те продават широка гама обувки от най-добрите спортни марки като Adidas, Puma, Nike, Row, Kappa, Reebok и др. Техните търговски обекти са монтирани в стил 'rack room', който е предназначен да използва оптимално наличното пространство и да максимизира комфорта за клиентите. Този подход към търговията на дребно гарантира, че изделията винаги са изложени в различни размери и са напълно достъпни за клиента. Магазините на Deichmann са създадени, за да ви насърчат да търсите стоките, които търсите, сами и без прекъсване; и ако имате нужда от помощ и съвети във всеки един момент, технията специализиран персонал е винаги на разположение, за да го предостави.

В брошурата на Deichmann можете да намерите специални промоции и офери на богат избор обувки за Вас и за цялото семейство.

Deichmann е било и до днес остава семейно предприятие. Това ще остана така и за в бъдеще. Семейство Deichmann следва християнските ценности за човечност и се стреми да ги въведе и в трудовото ежедневие – знаейки добре, че реалността винаги ще изостава от желаното идеално състояние.

Лайтмотивът на дружеството се описва от мотото ”Дружеството трябва да служи на човека”. За семейството в основата на дружеството, както и за всички негови служители с управленски функции, е от основно значение този мотив да е водещ както в цялостните им действия, така и в ежедневните им решения – и като такъв той се превръща в лично прието задължение и отговорност.

Те искат да предлагат модерни актуални и качествени обувки на изключително добра цена за всеки. Служителите на Deichmann мислят и действат във всички фирмени сфери и на всички нива изцяло в услуга на клиента. За да бъдат най-добрите в търговията с обувки, техните служители работят над средното ниво и се трудят в рамките на своята позиция предприемачески, самостоятелно и със стремеж към добри резултати.

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение