Златна Рибка Оферти

Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията

Общи условия

Други Козметика магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Златна Рибка ...

Златна рибка е верига магазини, специализирани в продажбата за козметика за коса вече повече от 11 години.

За 11 години Златна рибка се е превърнала в еталон за качество на всички продукти – на част от марките, които предлагат, фирмата е не само единствен дистрибутор за България, но и за цяла Югоизточна Европа и ги внася директно от производителите в Англия, Испания, Франция, САЩ, Холандия и др., а останалите марки зареждат ежедневно само от официалните лицензирани дистрибутори за България, което е и тяхната гаранция за 100% автентичност и качество. В момента в България има повече от 7 магазина в  най-големите градове из цялата страна, както и онлайн магазин.

Златна рибка разполага с много богат избор от 100% оригинална професионална козметика за коса. Съотношението цена – качество винаги е обективно и съобразено със стандартите за страната. Фирмата представя различни промоции на продуктите по всяко време.

Марката издава собствена брошура с предложения за всеки сезон. В нея можете да намерите голямата гама от продукти на много атрактивни цени или със специални промоции. Тук можете да разледате брошурата и да се възползвате от промоционалните намаления.

Пазарувайки от Златна Рибка, Вие си гарантирате 100 % оригинални продукти и качество, защото фирмата зарежда директно от производителя или официалния вносител.

Професионалистите от Златна Рибка познават до съвършенство науката за косата и знаят действието на всеки продукт, което гарантира, че при тях ще получите най-добрите съвети и насоки в избора на подходяща козметика.  

Личната мисия на Златна Рибка е да обърне персонално внимание на всеки клиент, да се задълбочи върху всеки проблем и да даде най-компетентната консултация еднакво добре както по телефона, така и на живо. Консултантите в Златна рибка преминават през ежемесечни обучения и имат богат опит зад гърба си, който винаги споделят с удоволствие. 

Карта Златна рибка е клиентска карта за лоялност на магазини Златна рибка, която дава възможност на притежателите ѝ да събират точки за всяка своя покупка и да заменят натрупаните точки срещу продукти.