Tiendeo official website

Реклама

Абонирай се за нашия бюлетин
Съвсем скоро ще публикуваме оферти Златна Рибка.

Търсиш най-добрите оферти на Златна Рибка?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Златна Рибка, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Златна Рибка или други магазини в категорията на Козметика в твоя град. Абонирай се за нашия бюлетин и бъди информиран за нови оферти на Златна Рибка и научи пръв за най-добрите оферти онлайн. Докато чакаш, може да разгледаш последните каталози в категорията на Козметика, като например брошурата на Лили "Каталог 01.03 - 31.03.2023г." Валиден от 07/03/2023 до 31/03/2023.

Други Козметика магазини

  • Logo Златна Рибка
  • Logo Лили
  • Logo Орифлейм
  • Logo Notino
  • Logo Avon
  • Logo Parfimo

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Златна Рибка ...

Златна рибка е верига магазини, специализирани в продажбата за козметика за коса вече повече от 11 години.

За 11 години Златна рибка се е превърнала в еталон за качество на всички продукти – на част от марките, които предлагат, фирмата е не само единствен дистрибутор за България, но и за цяла Югоизточна Европа и ги внася директно от производителите в Англия, Испания, Франция, САЩ, Холандия и др., а останалите марки зареждат ежедневно само от официалните лицензирани дистрибутори за България, което е и тяхната гаранция за 100% автентичност и качество. В момента в България има повече от 7 магазина в  най-големите градове из цялата страна, както и онлайн магазин.

Златна рибка разполага с много богат избор от 100% оригинална професионална козметика за коса. Съотношението цена – качество винаги е обективно и съобразено със стандартите за страната. Фирмата представя различни промоции на продуктите по всяко време.

Марката издава собствена брошура с предложения за всеки сезон. В нея можете да намерите голямата гама от продукти на много атрактивни цени или със специални промоции. Тук можете да разледате брошурата и да се възползвате от промоционалните намаления.

Пазарувайки от Златна Рибка, Вие си гарантирате 100 % оригинални продукти и качество, защото фирмата зарежда директно от производителя или официалния вносител.

Професионалистите от Златна Рибка познават до съвършенство науката за косата и знаят действието на всеки продукт, което гарантира, че при тях ще получите най-добрите съвети и насоки в избора на подходяща козметика.  

Личната мисия на Златна Рибка е да обърне персонално внимание на всеки клиент, да се задълбочи върху всеки проблем и да даде най-компетентната консултация еднакво добре както по телефона, така и на живо. Консултантите в Златна рибка преминават през ежемесечни обучения и имат богат опит зад гърба си, който винаги споделят с удоволствие. 

Карта Златна рибка е клиентска карта за лоялност на магазини Златна рибка, която дава възможност на притежателите ѝ да събират точки за всяка своя покупка и да заменят натрупаните точки срещу продукти. 

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona