Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Козметика

Общи условия

Други Козметика магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Златна Рибка ...

Златна рибка е верига магазини, специализирани в продажбата за козметика за коса вече повече от 11 години.

За 11 години Златна рибка се е превърнала в еталон за качество на всички продукти – на част от марките, които предлагат, фирмата е не само единствен дистрибутор за България, но и за цяла Югоизточна Европа и ги внася директно от производителите в Англия, Испания, Франция, САЩ, Холандия и др., а останалите марки зареждат ежедневно само от официалните лицензирани дистрибутори за България, което е и тяхната гаранция за 100% автентичност и качество. В момента в България има повече от 7 магазина в  най-големите градове из цялата страна, както и онлайн магазин.

Златна рибка разполага с много богат избор от 100% оригинална професионална козметика за коса. Съотношението цена – качество винаги е обективно и съобразено със стандартите за страната. Фирмата представя различни промоции на продуктите по всяко време.

Марката издава собствена брошура с предложения за всеки сезон. В нея можете да намерите голямата гама от продукти на много атрактивни цени или със специални промоции. Тук можете да разледате брошурата и да се възползвате от промоционалните намаления.

Пазарувайки от Златна Рибка, Вие си гарантирате 100 % оригинални продукти и качество, защото фирмата зарежда директно от производителя или официалния вносител.

Професионалистите от Златна Рибка познават до съвършенство науката за косата и знаят действието на всеки продукт, което гарантира, че при тях ще получите най-добрите съвети и насоки в избора на подходяща козметика.  

Личната мисия на Златна Рибка е да обърне персонално внимание на всеки клиент, да се задълбочи върху всеки проблем и да даде най-компетентната консултация еднакво добре както по телефона, така и на живо. Консултантите в Златна рибка преминават през ежемесечни обучения и имат богат опит зад гърба си, който винаги споделят с удоволствие. 

Карта Златна рибка е клиентска карта за лоялност на магазини Златна рибка, която дава възможност на притежателите ѝ да събират точки за всяка своя покупка и да заменят натрупаните точки срещу продукти. 

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение