Специални Оферти Черен петък

Каталог Орифлейм

Остават 2 дни

Търсиш най-добрите оферти на Орифлейм?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Орифлейм, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Орифлейм или други магазини в категорията на Козметика в твоя град. В момента има 1 каталог на Орифлейм on Tiendeo. Разгледай каталога на Орифлейм "Каталог Орифлейм" Валиден от 10/11/2022 до 29/11/2022 и започни да спестчваш веднага!

Търси Орифлейм в твоя град

Други Козметика магазини

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Орифлейм ...

Oriflame е международна козметична компания, която предлага на своите клиенти изключително богат асортимент от продукти – декоративна козметика, грижа за косата и тялото, аксесоари и бижута, парфюмерия и детски продукти.

Oriflame е основана през 1967 г. в Швеция. Компанията е създадена от братята Йонас и техния приятел Робърт аф Йохник. Oriflame се основава на мрежовия маркетинг, като предлага възможност на всеки, който иска да печели сам парите си. Името на компанията означава „кралско знаме”, използвано през Средновековието от френски крале. Днес компанията разполага с повече от 3 милиона консултанти и обхваща повече от 60 страни по света. Oriflame има 5 собствени фабрики, разположени в Швеция, Русия, Полша, Китай и Индия. От създаването си до момента, Oriflame се превръща в една от предпочитаните компании за продажба на козметика. Каталозите на компанията се предлагат на повече от 40 езика. На българския пазар Oriflame развива дейността си от 1994 г.

Компанията предлага на своите клиенти широко портфолио от над 1 000 иновативни, шведски, вдъхновени от природата продукти за красота. Oriflame издава ежемесечен каталог, в който се представят както всички най-нови продукти, така и постоянните стоки. Голяма част от артикулите са на промоционални цени. По този начин може да закупите различни видове парфюми, козметика, аксесоари, на изгодни и намалени цени. Може лесно да изберете своя аромат чрез ароматизираните зони на страниците, от които може да придобиете представа за продуктите. За да се запознаете с предложенията на Oriflame, разгледайте актуалния каталог на компанията в сайта на Тиендео.

Освен по каталог, клиентите вече могат да закупуват желаните продукти и от интернет сайта на Oriflame. В него се предлагат всички артикули, а за да се завърши поръчката трябва да се посочи и представител, който да Ви предостави поръчаните продукти.

Несъмнено една от основните услуги или възможности, които предлага компанията, е да станете част от многобройния екип на Oriflame. Затова мотото на компанията е „Вашите мечти – наше вдъхновение”, като предлагат възможността за развитие на собствен бизнес.

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията Козметика

Общи условия

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona