Tiendeo official website

Каталог Ремедиум

Остават 2 дни

Ремедиум Оферти

Търсиш най-добрите оферти на Ремедиум?

Ако търсиш най-големите отстъпки на Ремедиум, ти си на правилното място. Тук в Тиендео имаме всички каталози, за да не пропуснеш нито една от онлайн промоциите на Ремедиум или други магазини в категорията на Аптеки в твоя град. В момента има 1 каталог на Ремедиум on Tiendeo. Разгледай каталога на Ремедиум "Каталог Ремедиум" Валиден от 01/05/2023 до 31/05/2023 и започни да спестчваш веднага!

Търси Ремедиум в твоя град

Други Аптеки магазини

  • Logo Аптека Марешки
  • Logo dm
  • Logo SOpharmacy
  • Logo Ремедиум
  • Logo Аптеки Медея
  • Logo Аптеки Субра

Нещо, което може да те заинтересува за минерална Ремедиум ...

Aптеки Ремедиум е един от иноваторите на фармацевтичния пазар в страната и лидер в продуктовото разнообразие.

Първата аптека Ремедиум е открита през 1996 г. в гр. София. От тогава до сега са разкрити общо над  10 аптеки, които предлагат богат асортимент от продукти и се посещават от хиляди клиенти. Ремедиум е пионер във фармацевтичната сфера в страната, Мотото на фирмата е „Аптеки със сърце”, което е неотлъчна част при обслужването, поверено на повече от 60 фармацевти, помощник-фармацевти и консултанти.

Клиентите на Ремедиум могат да разчитат на професионално обслужване, коректно и любезно отношение и широка гама стоки, които наброяват повече от 20 хиляди.

Всеки месец Ремедиум издава свой промоционален каталог. В него се представят различни продукти, с любопитна информация и факти, както и с намалена цена. Каталогът ще Ви помогне както да научите повече за дадените артикули, така и да ги закупите на изгодна цена. Ако искате да се запознаете с актуалните предложения и най-новия каталог на Ремедиум, можете да го разгледате в Тиендео. 

В аптеки Ремедиум може да закупите необходимите Ви лекарства – отпуснати без лекарско предписание или с рецепта. В аптеките ще откриете и различни видове билки, хранителни добавки, медицински изделия и парафармацевтични продукти. Богат е изборът и на продукти за красота, декоративна козметика и парфюмерия.

Аптеките провеждат и различни томболи, от които клиентите могат да спечелят атрактивни награди и подаръци. Често различни продукти се предлагат на намалени цени, което дава възможност на всеки да закупи артикул, който да подобри и поддържа отличното здраве и красота.

Аптеки Ремедиум предлагат конкурентни цени и всеки месец клиентите имат достъп до няколко хиляди промоционални предложения. Цялата история на Аптеки Ремедиум е изпълнена с иновативни решения: За първи път в страната в аптека е въведена POS-система; за първи път в аптека в България е внедрена система за охрана на стоките чрез маркирането им; Аптека Ремедиум 2 е първата аптека в страната със стоки на свободен достъп; за пръв път  са инсталирани специализирани фармацевтични шкафове на фирмата ICAS и фармацевтични шкафове въобще; за пръв път в аптека в страната се продава декоративна козметика; за пръв път в страната и на Балканският полуостров е инсталиран в аптека диспенсър автомат;

Следвай Тиендео

Изтегли приложението на Тиендео

Изтегли приложението на ТиендеоИзтегли приложението на Тиендео

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Правно съобщение |
Управление на бисквитките