Други потребители същото разгледаха следните каталози

Известия от Тиендео

Искам да получавам най-новите брошури и ексклузивни оферти от Тиендео в твоя град

Също така искам да получавам каталози от категорията

Общи условия

Други Аптеки магазини твоя град

Нещо, което може да те заинтересува за минерална dm ...

DM е международна верига дрогерии, основана в Германия. Концепциятa на DM следва мотото „Тук съм човек, тук пазарувам!”, което се отразява във високото качество и разнообразие на стоките, достъпните цени и приятелско отношение.

DM България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин за дрогерийни стоки в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от над 70 магазина в над 25 града в страната, а служителите на компанията са над 600.

В DM се предлага широка гама продукти за красота и здраве – декоративна и натурална козметика, грижа за косата и тялото, продукти за слънцезащита и депилация, от най-големите и световноизвестни марки като L’Oreal, Maxfactor, Manhattan, Maybelline, Bourjois, Essence, Nivea и много други.

В DM може да закупите различни почистващи и перилни препарати, както и продукти за личната хигиена. В магазините ще намерите и разнообразие от хранителни добавки и витамини, които подпомагат за Вашето отлично здраве и физическо състояние. Тук ще откриете всичко за бебето – бебешки храни, козметика, аксесоари и други. В магазините може да закупите специални подаръчни комплекти.

DM предлага и над 20 собствени марки продукти – Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo и dmBio и други, които се отличават с високо качество и достъпни цени. Домашните Ви любимци също не са пренебрегнати с избора от храни и аксесоари.

Често в дрогериите се провеждат различни промоции на тематични продукти, както и различни томболи с награди.

Два пъти в месеца DM издава свой каталог, в който се включват избрани продукти на намалени цени. В промоционалния каталог ще откриете артикули от всички сектори, а намалението достига над 50%. Каталогът се разпространява във всеки филиал, така и в електронен вариант. Може да се запознаете с всички изгодни предложения на DM, като разгледате брошурата в Тиендео.

Според ценностите на DM, всяко посещение в магазин трябва да бъде приключение за клиентите. Служителите в магазините се грижат ежедневно за подредбата на продуктите, стараят се да дават компетентни съвети и създават приятна атмосфера в магазините. Освен това те предлагат на своите клиенти специални промоции като например „-15% отстъпка в календарната седмица на Вашия рожден ден“, както и услуги като гаранция за връшане и замяна, безплатен интернер във всички магазини, опаковане на подаръци и други. 

Тук можете да откриете местонахождението на най-близките магазини до Вас, а също и да проверите работното им време